duminică, 1 decembrie 2019

1.12.2019

Să fie oare o întâmplare că luna aceasta începe cu iubire pe mijlocul mandalei? Este ultima lună din an, lună pe care am început să o asociem din ce în ce mai mult cu bucuria şi fericirea si poate nu este întâmplătoare apariţia iubirii pe centrul mandalei de astăzi, mai ales că totul se întâmplă într-o zi cu provocare pe unu, iar singura modalitate prin care putem trece peste această provocare este să ne ascultăm mai mult Sufletul, cel în interiorul căruia ne găsim bucuria şi fericirea, acele stări pure pe care fiecare dintre noi le are, dar de care uităm şi pe care, din păcate, le căutăm în exteriorul nostru, în lucruri, în alţi oameni etc.

Poate este un bun moment să începem să ne căutăm fericire în interiorul nostru şi să nu mai dăm vina pe exterior că nu suntem fericiţi, că Universul este rău cu noi, că nici pisica sau căţelul nu ne mai iubeşte şi alte asemenea bla bla-uri, pe care nici noi nu le credem.

În privinţa lunii Decembrie, aceasta stă sub provocarea lui trei, care înseamnă mintea pozitivă, aşa că luna această avem misiunea să ne menţinem tot mai mult această stare de pozitivism, de bucurie şi să căutăm să depăşim orice stare care caută să ne scoată de pe această linie.

Să nu uităm că astăzi este şi Ziua Naţională a României, iar iubirea de pe centrul mandalei de astăzi este energia care se va manifesta, pentru ţara noastră, pe tot parcursul anului care vine. Am vrea să credem că va fi un an cu lapte şi miere şi că multe lucruri se vor schimba în bine, dar să nu uităm să nu toţi percep iubirea prin prisma energiei sale benefice, iar unii dintre ei o vor percepe ca pe o energie cu care vor simţi să se lupte.

Până la urmă depinde de fiecare dintre noi cât de mult manifestăm iubirea, iar dacă în vrem ca această energie să se manifeste mai mult în ţara noastră, atunci depinde de noi cât de mult reuşim să o manifestăm, indiferent câţi i se opun.

Haideţi să începem să schimbăm puţin perspectiva şi să ne concentrăm pe ceea ce putem noi să facem, dacă vrem să schimbăm ceva, să începem să ce concentrăm mai mult pe Sufletul nostru şi pe energia pe care o are, pe bucuria pe care ne-o aduce, pe forţa pe care ne-o dă şi, de aici, din Sufletul nostru, să începem să ne manifestăm dorinţele şi s-ar putea să avem o surpriză în sensul că s-ar putea îndeplini.

Mai este nevoie, în schimb, să mai şi credem.

Dar, ca întotdeauna, soluţia este la noi.

La multi ani, România!

Să aprindem scânteia! 



P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu