luni, 30 martie 2020

30.03.2020


Energia zilei de astăzi vine ca un balsam peste tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile, ajutându-ne să ne calmăm şi să ne regăsim liniştea şi buna dispoziţie, numai că chiar dacă aceasta este configuraţia zilei, să nu uităm că avem în jurul nostru multe energii joase care caută se se agaţe de noi şi, dacă nu reuşesc în mod direct, o pot face prin intermediul celor din jurul nostru, aşa că cea mai bună soluţie pentru ziua de astăzi este să ne manifestăm cât mai plenar iubirea şi astfel vom crea în jurul nostru un câmp energetic de vibraţie ridicată ce ne poate ajuta să gestionăm această negativitate ce ne înconjoară, mai ales că astăzi avem provocarea lui trei, ceea ce înseamnă că suntem provocaţi să fim bucuroşi şi optimişti, tocmai pentru a ne putea ridica vibraţia cât mai sus.

Este o zi a curajului, a lucrurilor spuse direct, chiar dacă unora nu le place, dar să fim atenţi la tonul pe care le spunem, deoarece putem să spunem adevărul şi fiind calmi, putem să-l spunem şi fără a reproşa.

Cumva, astăzi se face bilanţul ultimelor două decade, în care adevărul a umblat cu "capul spart" cum se spune în popor, iar acum este momentul să iasă la suprafaţă, sau cel puţin să se dea la o parte vălurile care îl acopereau. De aceea, este foarte important ca fiecare dintre noi să spunem adevărul şi să cerem şi celorlalţi să-l spună pentru că dacă noi ne raportăm la adevăr, în momentul în care cerem celorlalţi să facă la fel, de fapt, nu facem altceva decât să conectăm acţiunile lor cu energia Universului, cerându-I astfel să facă lumină acolo unde este minciună, acolo unde adevărul este ascuns intenţionat, şi prin ascunderea sa se încalcă astfel Legile Divine.

De aceea, şi acum, în această situaţia, dacă dorim să se afle adevărul mai repede, să ne raportăm noi în primul rând, la adevăr, pentru că astfel ne conectăm mai uşor cu Voia Divină şi astfel rugăciunile noastre primesc răspuns mai repede. Este pe principiul "fii tu schimbarea pe care o vrei la ceilalţi!".

De asemenea, este o zi de comunicare, o zi în care împărtășim celorlalţi din cunoştinţele noastre, din informaţiile noastre, o zi în care îi învăţăm pe ceilalţi, dar şi o zi în care îi ascultăm pe ceilalţi, tocmai pentru a putea ştii cum să-i ajutăm, o zi în care manifestăm compasiunea.

Să avem grijă să ne curăţăm Sufletul nostru astăzi, mai ales că de energii care îl pot murdări nu ducem lipsă, iar dacă vrem să ne păstrăm starea de bucurie interioară atunci avem nevoie ca el să se manifeste plenar, iar numai curățându-l mai des o poate face!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu