sâmbătă, 13 iunie 2020

13.06.2020

Este fascinant să vedem cum Universul ne îndrumă, zi de zi, să ne descoperim pe noi înşine, din ce în ce mai mult, provocându-ne cu fiecare configuraţie a zilei şi invitându-ne astfel la un "joc" pe care îl joacă cu noi şi în care ne expune la tot felul de situaţii prin intermediul cărora noi să înţelegem tot mai multe lucruri despre noi înşine, despre cine suntem cu adevărat şi ce anume mai putem îmbunătăţi la noi.

Dacă ne-am da voie să ne implicăm mai mult în tot acest "joc", am înţelege, de fapt, că Universul nu se poziţionează faţă de noi ca un profesor sau cercetător care ne observă mişcările (deşi joacă şi astfel de roluri) ci, mai degrabă, este un partener de joc, pentru că nu ai cum să înveţi jocul dacă doar îl urmăreşti de pe margine, iar Universul tocmai acest lucru face, se implică în joc, alături de fiecare în parte, tocmai pentru că îşi doreşte să înveţe din fiecare joc şi din interacţiunea cu fiecare dintre noi.

Aşa că dacă dorim să ne schimbăm perspectiva asupra vieţii, atunci este nevoie, să ne dăm voie, să ne implicăm mai mult în jocul vieţii şi să-l privim exact ca pe un joc şi mai puţin ca pe o corvoadă, ca pe ceva ce abia aşteptăm să se termine, ratând astfel toată "distracţia".

O parte importantă a jocului vieţii îl reprezintă rolurile pe care le jucăm, iar pe parcursul acestei vieţi experimentăm mai multe astfel de roluri, iar ideea cu care este nevoie să rămânem este că aceste roluri ne ajută să interacţionăm cu ceilalţi, dar şi să ne cunoaştem mai bine, însă este foarte important să nu rămânem cantonaţi în aceste roluri şi să înţelegem că, la un moment-dat este nevoie să ieşim din ele. De aceea, este bine să le "jucăm" cât mai profund, cât mai intens, dar totodată fără a ne ataşa de ele, pentru că prin ataşament nu facem altceva decât să ne creăm ceea ce numim karmă, fiind nevoie să ne întoarcem din nou şi din nou şi să jucăm acel rol de fiecare dată, dar în "scenarii" diferite, până când înţelegem că este nevoie să ne detaşăm de acel rol şi să mergem mai departe.

Astăzi, pe centrul mandalei, avem tocmai acest tipar de "actor", cum ne place nouă să spunem, aşa că astăzi este posibil să jucăm mult mai profund rolurile pe care ni le-am asumat sau să ne trezim că începem să jucăm roluri noi, pe care nu le-am căutat neapărat, dar care ne-au căutat ele pe noi, tocmai pentru a le perfecţiona şi a ne lua de acolo toate informaţiile şi sentimentele de care avem nevoie în evoluţia noastră.

Suntem într-o zi cu provocare pe patru, adică pe mintea neutră, cea care ne aduce înţelepciunea, aşa că vom avea provocări în care suntem chemaţi să ne folosim înţelepciunea la care am ajuns în prezent, dar şi să vedem unde anume mai avem de lucrat.

De asemenea, vibraţia cinci a zilei ne cheamă la echilibru, mai ales că pe mijlocul mandalei avem două energii opuse, "apa" şi "focul", misiunea noastră fiind aceea de a le stăpâni în aşa fel încât să le folosim cât mai echilibrat cu putinţă. Aşadar, să căutăm să păstrăm echilibrul în tot ceea ce facem, chiar dacă suntem tentaţi să "sărim gardul" în anumite locuri.

După cum se vede din mandală, roşul de pe nivelul doi se prelungeşte mai mult în interiorul mandalei, de aceea Universul vine şi aduce modul în preajma sa, pentru a-l linişti şi a-i păstra manifestarea în anumite limite. Să fim atenţi, aşadar, la impulsurile violente, la limbaj şi să căutăm să ne liniştim înainte ca lucrurile să se precipite mai tare. De asemenea, să avem grijă să "domolim" şi focul interior pe care îl avem, prin prisma energiei sexuale, mai ales că suntem într-o decadă cu provocări pe această energie, dar şi una caracterizată de vindecare, aşa că avem şanse să înţelegem cum să controlăm această energie şi cum să o folosim pentru evoluţia noastră.

Să fim atenţi la mesajele care ne vin în privinţa transmutării energiei sexuale, mai ales că suntem chemaţi, prin configuraţia mandalei de astăzi, să ne ocupăm de acest aspect.

Să fim atenţi şi la cuvintele pe care le rostim, mai ales că pe centrul mandalei de astăzi avem albastru, ceea ce ne mai multă putere pe cuvântul rostit! Să căutăm să folosim cuvinte pozitive, mai ales acolo unde suntem tentaţi să le folosim pe cele negative.

De asemenea, să fim atenţi la intuiţie pentru că ne aduce mesaje interesante astăzi şi, dacă rămânem centraţi pe ea, reuşim să ieşim astfel şi de sub dominaţia mentalului în general şi a celui negativ, în special.

Şi, dacă rămânem centraţi pe intuiţie, să fim atenţi la mesajele pe care le primim în privinţa rolurilor pe care le jucăm sau pe care este nevoie să le jucăm.

Să ne fie de folos!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu