luni, 15 iunie 2020

15.06.2020

Ştiţi fabula aceea cu bunicul care îi povesteşte nepoţelului că în interiorul nostru avem doi lupi, unul bun şi unul rău? Nepoţelul îl întreabă: care dintre cei doi câştigă? La care bătrânelul răspunde: cel pe care îl hrănim.

Mergând pe această idee, astăzi suntem prinşi între două energii diametral opuse, respectiv cea de pe centrul mandalei care ne aduce multă vitalitate, puterea de a demara lucruri noi, de a da un imbold celor deja începute, iar cealaltă este galbenul care vine şi blochează manifestarea nivelului doi şi care ne activează, totodată, tiparele de comoditate cu care venim din vieţile trecute şi care nu au fost rezolvate până acum.

Întrebarea este: care din cele două câştigă? Parafrazând răspunsul dat de bătrân, cea pe care o hrănim cu energia noastră, pentru că dacă noi credem că prin manifestarea comodităţii noastre, de fapt, noi nu consumăm energie, pentru că nu facem nimic, în realitate ne înşelăm, deoarece tocmai pentru că nu facem nimic determinăm blocarea planurilor pe care le-am început de mult, blocăm fluxul lor energetic şi curgerea pe care o aveau, ca să nu mai vorbim despre faptul că le blocăm accesul la fluxurile de energie ale Universului la care erau conectate.

De asemenea, prin manifestarea acestei comodităţi nu facem altceva decât să ne opunem Voinţei Divine, pentru că în acel moment aplicăm definiţia EGO-ului pe care a dat-o Wayne Dyer şi anume: Edging God Out - Lăsându-L (Scoţându-L) pe Dumnezeu în exterior.

De aceea, ne-o luăm aşa de mult atunci când alegem să ne manifestăm comoditatea, pentru că nu dăm voie Energiei Universului să se manifeste atunci când este timpul, ci vrem să se manifeste doar atunci când vrem noi, iar acest lucru ne defazează total de momentele optime pe care Universul ni le oferă, ratând astfel aportul energetic masiv de care am fi avut parte dacă ne-am fi ascultat intuiţia şi nu Ego-ul.

Să alegem să ieşim din această stare şi să ne implicăm în ceea ce avem de făcut, chiar dacă, la început, tragem ne noi ca să ne punem în mişcare, pentru că, odată demarate lucrurile, ne va fi mau uşor să le continuăm.

Ceea ce începem astăzi va primi un aport substanţial de energie în decada care va începe pe douăzeci iunie, aşa că ar fi păcat să ratăm tot acest flux energetic.

Şi, pentru că astăzi este o zi de vibraţie şapte, în care suntem încurajaţi să ne refacem aura şi, automat, să învăţăm să ne punem limite, poate reuşim să punem o limită acestei comodităţi care ne-a condus şi dominat de ceva timp şi să ne luăm astfel înapoi puterea pe care o are asupra noastră. Cu siguranță, cu aura refăcută, vom manifesta mai mult curajul interior pe care îl avem şi vom fi astfel mult mai puternici.

Să trecem la treabă că avem de lucru!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu