marți, 2 iunie 2020

2.06.2020

Suntem în cea de a doua zi a acestei perioade speciale, iar acest doi, care vine sub forma de provocare, ne "provoacă" să scoatem la suprafaţă tot ceea ce este negativ la nivelul minţii noastre, tocmai cu scopul de a înţelege modul în care funcţionează această minte negativă pe care fiecare dintre noi o avem, în proporţii mai mari sau mai mici.

Coroborat cu faptul că pe mijlocul mandalei de astăzi avem energia comunicării indirecte, cea care ne-a însoțit pe parcursul lunii trecute şi care vine astăzi să ne ajute, încă o dată, să ne "spovedim", în scris, cu privire la lucrurile pe care le simţim la nivelul minţii negative, cum ar fi gânduri, tipare, senzaţii etc.

Este un exerciţiu foarte util pe care îl putem face şi anume să "dezbrăcăm" această minte negativă şi să îi înţelegem structura, să îi înţelegem elementele care o compun, tocmai pentru a putea ştii unde anume să facem curăţenie, ce anume avem de "aruncat" şi ce anume avem de vindecat.

Să nu cuma să ne treacă prin cap că această minte, chiar dacă este denumită negativă, "trebuie" omorâtă, pentru că este un raţionament greşit. Avem nevoie de mintea negativă pentru că ne poate ajuta să facem comparaţie între diferite elemente, ea fiind cea care găseşte diferenţe, dar totodată ea fiind şi cea care sesizează pericolul. Da, este adevărat că de la ea pornesc stările de pesimism, de deznădejde, dar prin curăţarea ei, prin armonizarea ei cu celelalte două tipuri de minte, ea poate funcţiona normal, fără exagerări.

Aşa că dacă astăzi simţim anumite stări de teamă, să notăm cât mai multe detalii despre această teama pe care o resimţim, să observăm asocierile pe care le facem cu acea teamă, iar apoi, să avem grijă să ne curăţăm Sufletul de toate aceste energii negative care au venit peste ele şi l-au "murdărit".

Suntem într-o zi de vibraţie trei, ceea ce ne poate aduce multă bucurie, numai că această bucurie este ecranată de aceste energii şi stări care ies la suprafaţă de la nivelul minţii negative. Să folosim muzica pentru a ne crea o stare de bine şi să ne armonizăm cu această muzică, reuşind astfel să transmutăm toate aceste energii în energii benefice.

Avem nevoie să facem acest lucru astăzi, deoarece mâine vom avea a doua zi specială din an şi ar fi bine să o întâmpinăm cu stare de bucurie Sufletească cât mai profundă.

Spor să avem în "descoaserea" minţii negative!

Pentru noi o facem!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu