miercuri, 24 iunie 2020

24.06.2020

Sânzienele ne aduc multă energie vindecătoare într-o zi care ne provoacă să ne ascultăm mai mult intuiţia, de aceea, putem spune că astăzi vindecarea noastră vine tocmai din mesajele subtile pe care le primim şi pe care ar fi bine să le ascultăm.

Este nevoie să ne regândim puţin aşteptările pe care le avem în privinţa vindecării, mai ales dacă suntem obişnuiţi să asociem vindecarea cu medicamentele sau cu personalul medical. Nu vreau să diminuez rolul medicamentelor şi personalului medical, dar având în vedere că vibraţiile din jurul nostru se schimbă rapid, că societatea evoluează mult mai rapid decât în urmă cu câteva decenii, ar fi bine să ne punem problema dacă nu cumva, şi noi ar fi bine să ne armonizăm cu această evoluţiei, pe care, la nivel energetic o putem percepe ca pe o binecuvântare, dacă ne dăm voie să o urmăm, să o acceptăm sau o putem percepe ca pe ceva negativ, mai ales dacă îi opunem energia noastră, în dorinţa de a nu ne lăsa atraşi în această evoluţie, de fapt, din dorinţa de a nu renunţa la obişnuinţele şi tiparele noastre, cele care ne dau familiarităţile de zi cu zi şi care, acum, se simt ameninţate de acest val energetic care se manifestă.

Revenind la vindecare, ceea ce vroiam să spun este că a venit momentul să mergem mai departe, să trecem la următorul nivel, să ne preocupăm şi de aspectele care nu se văd ale vindecării, dar care se simt. Da este nevoie să trecem de la vedea la a simţi, pentru că a simţi este tot un fel de a vedea, dar în alt plan şi cu alţi "ochi".

A nu accepta energia vindecătoare este tot o formă de neiubire de Sine, iar una dintre cauzele sale porneşte tot de la mentalul nostru, care nu crede că şi aceste lucruri există. De aceea, dacă suntem atenţi vom vedea, în jurul nostru, că sunt copii care cred mai mult în vindecarea energetice decât părinţiilor, tocmai pentru că au venit pe altă frecvenţă şi nu sunt aşa de "contaminaţi" şi de închistaţi în tipare vechi.

Avem nevoie să lăsăm energia vindecătoare să se manifeste deoarece mult timp am ignorat-o, iar dacă vrem să se schimbe ceva în interiorul nostru, atunci este nevoie să lucrăm şi să ne deschidem până când ea, prin cantitatea acumulată, dar şi prin calitatea pe care o are, reușește să depăşească vibraţia negativă a dezechilibrelor pe care le avem şi care se manifestă fie sub forma diferitelor probleme pe care le avem, fie ca şi boală fizică.

Până când nu ajungem să avem această "masă critică" de energie vindecătoare în noi, în structurile noastre subtile, nu vom putea avea pretenţia că vom schimba prea multe lucruri în viaţa noastră.

Aşa că, astăzi, putem începe să ne deschidem faţă de această energie şi o putem lăsa să ne pătrundă, iar de aici încolo să transformăm această experienţă într-un nou obicei pentru noi. Dacă nu ştim cum, dacă nu practicăm vreo tehnică energetică, avem la dispoziţie rugăciunea, cu intenţia de a ne ajuta să ne vindecăm, dar şi meditaţia făcută cu intenţia de a aduce în interiorul nostru energia vindecătoare, abundentă, a Universului.

De noi depinde să ne vindecăm!

Să ne fie de folos!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu