sâmbătă, 20 iunie 2020

20.06.2020

Cu o puternică energie în spate, pornim în această aventură de zece zile, Universul propunându-şi să ne scoată din amorţeală şi să ne trimită să facem ce avem de făcut fără să ne mai plângem că nu avem suficientă energie.

De aceea, asemenea fochistului locomotivei, care se asigură că focul este la nivelul optim pentru viteza pe care doreşte să o atingă, Universul "pompează" energie în noi, ajutându-ne să ne punem în mişcare. Pentru cei care sunt deja în mişcare, va fi mai simplu, pentru că au depăşit momentul startului, nemaifiind blocaţi în dualitatea mişcare/staţionare. Tot ce au ei de făcut este să-şi tempereze ritmul până îl aduc în echilibru, deoarece riscă să "sară calul" sau, mai bine zis, să sară cu tot cu cal :)))). Indiferent cât de mare este dorinţa de a recupera "timpul pierdut", să nu uităm că echilibrul este una dintre Legile acestui Univers şi prin încălcarea sa constantă nu facem altceva decât să ne atragem energii de sens opus.

În privinţa celei de a doua categorii, a celor care pornesc mai greu sau deloc, mesajul este unul simplu: ridicaţi "frâna de mână"! Chiar dacă ni se pare că s-a blocat, este doar o iluzie, una dată de rigidităţile noastre pe care nu vrem să le "ungem". Întrebarea firească ce poate apărea este: cu ce să le ungem? Iar răspunsul este unul la fel de firesc: cu iubire de Sine, pentru că aici este cheia, motivaţia, dorinţa care să ne facă să ne punem în mişcare.

Ea este asemenea lubrifiantului care vine să ungă roţile ruginite şi care astfel le ajută să se deblocheze, iar odată deblocate pot începe să transmită mişcarea, primind energie şi dând-o mai departe, amplificând-o sau temperând-o, în funcţie de rolul pe care îl au în mecanism, dar cel mai important lucru este că dau voie energiei să circule şi nu blochează.

Adaptând ceea ce am spus mai sus, pentru noi înşine, primim multă energie, dar este posibil să îi blocăm manifestarea deoarece nu ne iubim suficient de mult pentru a face lucruri pentru noi şi de aceea este nevoie să ne folosim de comunicarea indirectă, scrisul, arta, fotografia, muzica etc. tocmai pentru a ne debloca, fie dizolvând acele blocaje, fie scoţându-le la suprafaţă şi conştientizându-le, iar în acel moment reuşim să le dizolvăm. Suntem asemenea unei nave care a turat motoarele ca să plece, dar nu vrea sa-şi ridice ancora sau ancorele.

Ne vom lovi foarte mult de aceste lucruri în următoarele zece zile, scopul fiind acela de a ridica "ancora", fie înţelegând de ce este nevoie să facem acest lucru şi atunci având o acţiune proactivă fie, dacă aceasta ne este dorinţa, să acceptăm că nu avem altă soluţie şi să ne dăm voie, chiar dacă mental nu suntem convinşi, pe principiul "îmi bag picioarele nu mai am nicio altă soluţie!". Ajungem şi la astfel de decizii, tocmai pentru că nu le acceptăm pe cele care vin firesc şi ni se pare nouă că dacă nu ne "chinuim" puţin, dacă nu "ne rupem ficaţii" (atenţie la această expresie că poate duce la afectarea ficatului) nu ne ies lucrurile.

Universul ne lasă să alegem varianta pe care o dorim, tocmai pentru că ne iubeşte şi ne respectă liberul arbitru, dar tocmai pentru că ne iubeşte, va căuta, de fiecare dată să ne aducă în faţa varianta optimă pentru noi şi, chiar dacă nu este aşa de "grea" în comparație cu cea pe care vroiam noi să o alegem, nu înseamnă că este mai puţin eficientă. Să nu uităm că, în perspectivă, lucrurile se văd mai bine de acolo de sus decât de aici, de la nivelul nostru, iar dacă vrem să avem acces la acea perspectivă tot ceea ce avem de făcut este să ne lăsăm intuiţia liberă.

Suntem într-o zi cu provocare pe doi, iar aceste lucru ne poate conecta mult mai uşor cu mintea noastră negativă, cu tiparele ei, cu încăpăţânarea, fixismul şi pesimismul, dar, dacă ne uită pe tabloul numerologic, putem vedea că suntem într-o zi de vibraţie trei, adică bucurie, veselie şi voie bună, iar cea mai uşoară modalitate de a aduce această voie bună este prin muzică, fie ascultând-o, fie compunând-o.

Să fim atenţi la excese astăzi şi să nu ne forţăm să mâncăm sau să bem ceva ce simţim că nu ne face bine, chiar dacă suntem familiarizaţi cu acele lucru. Pur şi simplu, organismul nostru are nevoie să-şi mai ia o pauză.

Şi, dacă tot este frumos afară, poate dăm o fugă până la pădure şi îmbrăţişăm un copac sau mai mulţi şi astfel să ne curăţăm emoţional şi să ne recăpătăm pofta de viaţă.

Să ne stabilim scopuri şi să "ungem roţile", că de combustibil are grijă Universul! Călătoria noastră poate începe. Totul este să pornim.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu