miercuri, 3 iunie 2020

3.06.2020

Se poate crede că este cel mai uşor de vorbit despre zilele speciale deoarece sunt, aşa cum le spune şi denumirea, speciale, însă acest "special" al lor are o forţă foarte mare, ce se repercutează pe următoarele luni până la momentul în care apare o altă zi specială.

De aceea, chiar dacă la prima vedere impactul vizual este unul de tip "WOW", în realitate, printr-o conectare profundă cu energia lor, le putem înţelege cel mai bine mesajul pe care ni-l aduc şi ce vin să ne înveţe.

În primul rând, este nevoie să reţinem că, pe parcursul acestui deceniu, primele trei perioade speciale din an vor fi invariabil într-o zi de trei, o zi de provocare pe trei, ceea ce ne va da "bătăi de cap" în ceea ce priveşte modul în care ne raportăm la a fi bucuroşi, fericiţi, pentru că Universul nu vrea oameni trişti, deoarece tristeţea ne îndepărtează legătura cu Divinitatea, deoarece Dumnezeu este IUBIRE, BUCURIE şi FERICIRE, aşa că tristeţea nu are loc în această triadă.

Aşa că vă dau o provocare, anume ca pe parcursul acestor trei luni pe care le avem în faţă să căutăm să fim cât mai bucuroşi, cât mai fericiţi, cât mai recunoscători, pentru că atunci când manifestăm recunoştinţa, de fapt, nu mai avem timp să fim trişti şi nu mai avem pentru ce să fim trişti. Recunoştinţa, de fapt, nu face altceva decât să ne conecteze şi mai mult cu energia recunoştinţei, ajutându-ne să atragem în interiorul nostru mai mult din acel ceva pentru care manifestăm recunoştinţa, fie că este vorba de un anumit tip de energie, de un obiect material sau de o anumită stare.

Este o tehnică pe care nu am exersat-o prea mult pentru că am fost ocupaţi să ne "plângem" de ceea ce nu avem, aşa că în loc să mai perpetuăm un tipar care nu ne aduce nimic bun, să începem să lucrăm constructiv, prin manifestarea recunoştinţei, pentru a atrage ceea ce ne dorim. În acest fel, implicându-l pe Dumnezeu, vom fi feriţi de a primi ceea ce ne dorim într-un moment în care nu putem să gestionăm acel lucru şi, în loc să ne facă bine, ne-ar putea face mai multe probleme. Aşa că, în momentul în care ne rugăm lui Dumnezeu să ne dea ceva sau când manifestăm recunoştinţa pentru ceva, să avem credinţa fermă că vom primi acel ceva, deoarece nu doar îl vom primi, dar va fi la momentul potrivit, când vom atinge acel nivel energetic şi de înţelepciune necesar pentru a gestiona acel ceva. Să ne gândim doar ce poate însemna pentru cineva să câştige o sumă mare de bani, dar să nu aibă înţelepciunea necesară să-i investească şi astfel îi poate risipi sau chiar poate face lucruri rele cu ei.

În al doilea rând, suntem într-o zi de vibraţie patru, ceea ce ne expune la energia înţelepciunii, iar în perioada următoare vom trece prin tot felul de situaţii în care să ne demonstrăm această înţelepciune, dar şi prin tot felul de lecţii care vin să ne înveţe să dobândim înţelepciunea.

Şi energia lunii în care suntem acum îşi pune amprenta asupra perioadei următoare, deoarece ea ne creează cadrul pentru a ne ruga mai mult, pentru a medita, pentru a ne dezvolta intuiţia, element absolut necesar în obţinerea înţelepciunii.

De asemenea, luna a şasea ne aduce şi multă comunicare, iar această energie ne va însoţi şi ea în perioada următoare, ajutându-ne să ne expunem mai mult ideile, să îi învăţăm şi pe ceilalţi. De aceea, în perioada următoare vom fi provocaţi să scoatem, în exterior, ideile care au ajuns la un anumit nivel de maturitate, care acum sunt "coapte" şi cărora le-a sosit momentul să înceapă să producă transformări în exterior.

Tot acum se manifestă şi energia adevărului care, chiar dacă unii vor să îl vadă cu "capul spart", el continuă să facă ceea ce ştie mai bine, respectivă să pună în Lumina Universului tot ceea ce nu vibrează pe frecvenţele Sale, începând de la mici evenimente din viaţa noastră, credinţe pe care le avem şi ajungând până la mari minciuni pe care, cei ce le-au creat, le vor adevăruri universal valabile.

Şi aici este nevoie să ne demonstrăm înţelepciunea, pentru că este posibil să vedem că anumite lucruri sau situaţii importante nu sunt adevărate şi să nu înțelegem de ce Universul le lasă să se perpetueze. Aici este nevoie să ne aducem aminte că atunci când avem un coş pe piele este bine să-l lăsăm să se "coacă" complet deoarece în acel moment a strâns tot ceea ce avea de strâns şi numai atunci îl putem îndepărta fără a mai exista riscul să reapară. Aşa şi în cazul minciunilor, Universul lasă să se strângă toată această energie până în momentul în care odată demascată nu mai are posibilitatea de a reveni.

Să fim cât mai deschişi către intuiţia noastră în perioada următoare şi să cerem Universului să ne ajute să ne înţelepţim!

Să ne fie de folos!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu