miercuri, 17 iunie 2020

17.06.2020

Movul de astăzi vine într-o zi de vibraţie nouă, ceea ce ne predispune la introspecţie, la intuiţie, la o comunicare mult mai bună cu lumea nevăzută, aşa că ar fi indicat să fim atenţi la gândurile pe care le avem, la ideile pe care le primim, chiar dacă, pe moment, nu le înţelegem.

Putem avea flash-uri, mai ales despre lucruri care pot veni sau se pot întâmpla în viitor, aşa că, chiar dacă pe moment nu înţelegem ce este cu ele, să le dăm voie să ni se reveleze.

Prin faptul că ne deschidem în faţa lor, nu facem altceva decât să le dăm voie să ne aducă mesajul pe care Universul ni-l transmite, să producă schimbări în structura noastră energetică şi să ne facă să ne schimbăm modul în care gândeam până atunci, asta cu condiţia ca şi noi să fim preocupaţi de aceste mesaje şi nu doar să le privim ca pe ceva "interesant", dar "nefolositor". Dacă am avea această atitudine, din păcate, nu am face decât să desconsiderăm grija pe care Universul o are pentru noi şi am da cu piciorul salturilor evolutive pe care Universul ni le pregăteşte.

Suntem într-o zi cu provocare pe opt, ceea ce ne poate scoate la suprafaţă anumite frici pe care le avem, iar movul de pe centrul mandalei, pe de o parte încurajează ca aceste frici să iasă la suprafaţă, tocmai pentru le cunoaşte şi vindeca, mai ales că suntem încă în cadrul decadei ce este guvernată de energia vindecării.

De asemenea, energia movului de pe centrul mandalei ne aduce curajul necesar să depăşim aceste frici şi, prin intuiţiile pe care ni le dă, ne aduce soluţii noi, la care nu ne-am mai gândit până acum, prin care putem vindeca aceste frici, ajutându-ne totodată să le descoperim cauzele şi întinderea pe care o aveau în sistemul nostru energetic, influenţa pe care o aveau asupra vieţii nostre.

Mai avem încă două provocări astăzi, respectiv comoditatea (reprezentată de galben) şi nervozitate (reprezentată de roşu), dar dacă rămânem centraţi în comunicarea cu Universul, vom reuşi să trecem peste amândouă, mai ales că, prin energia pe care o primim le putem schimba sensul, putând transforma nervozitate în acţiune, iar comoditatea în muncă, iar amândouă combinate, împreună cu intuiţia, chiar ne pot ajuta să deblocăm anumite lucruri care erau blocate de ceva timp sau să venim cu soluţii la care nimeni ne se aştepta.

Să fim atenţi la blocajele pe care le avem pe comunicare, dar mai ales să fim atenţi la tentaţia de a minţi, de a ascunde adevărul, tentaţie care poate apărea dintr-o frică pe care putem să nu o cunoaștem, dar care se manifestă la nivel subconştient. Putem alege să nu dăm un răspuns imediat sau, dacă este necesar atunci, putem cere un răgaz de cinci minute în care să ne liniştim, timp în care ar fi bine să respirăm pentru a ne calma şi a trece peste acea frică.

Să ne fie de folos!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu