luni, 22 iunie 2020

22.06.2020

Dacă astăzi ne-am confruntat cu tot felul de lucruri care veneau să se echilibreze este pentru că, vibraţia zilei este pe cinci, numărul echilibrului, iar movul de pe centrul mandalei vine să îl ajute să se manifeste mai bine, chiar dacă este destul de "enervantă" această manifestare.

Dacă o privim din punctul acesta de vedere, înseamnă că încă mai avem de lucru la ceea ce înseamnă echilibrul, avem de lucru la a înţelege ideea de echilibru şi de a reuşi să o transpunem în viaţa noastră.

Cel mai important aspect pe care îl avem de realizat este să ne "luăm" viaţa înapoi de acolo de unde am lăsat-o: de la şefi, de la părinţi sau alte rude, de la prieteni, foşti sau actuali parteneri etc., respectiv de la acele persoane pe care le-am lăsat să ne conducă viaţa, mai ales atunci când noi nu am ştiut că nu este în sensul cel bun, dar am făcut un compromis şi am acceptat să se întâmple aşa.

În momentul în care ne-am luat înapoi această energie şi alegem să o folosim noi aşa cum simţim, în acord cu Universul şi în slujba misiunii noastre personale, numai atunci vom reuşi cu adevărat să începem să fim în echilibru, pentru că în acel moment avem la noi energia şi puterea necesare pentru a determina ce facem cu timpul nostru, cum îl investim şi cui îi dăm acces la el.

"Nu am timp" să fac acel lucru sau acele lucruri, a devenit, din păcate, un şablon cotidian, în spatele căruia am început să ne ascundem, văzând că este general valabil şi înţeles cu uşurinţă, fără a ne da seama că, verbalizând des acest lucru, nu facem altceva decât să îl atragem tot mai des, rămânând închişi ca într-un cerc din care nu vedem o ieşire. În realitate, ieşirea este tocmai ruperea acestui cerc, lăsându-l fără energie, organizându-ne şi găsind timpul necesar pentru ceea ce ne face plăcere, iar aceste lucru ne va ajuta cu siguranţă să ne creştem stima de Sine.

Un alt factor care ne perturbă echilibrul este chiar mentalul nostru, care astăzi este şi în zona de provocare de pe mandală. Atunci când suntem în echilibru, de fapt, mentalul nostru, dacă nu este educat, se simte ciudat şi i se pare că această situaţie de echilibru este una "anormală", iar se simte îndreptăţit să o "normalizeze", când în realitate nu face decât să strice acest echilibru.

Dacă ni se întâmplă acest lucru este şi din cauză că mentalul nostru nu este în echilibru şi nu a fost învăţat ce este echilibrul, iar aici avem de lucru cu el, învăţându-l, aşa cum facem cu un copil mic, ce este echilibrul şi ce beneficii îi poate aduce lui, pentru că un mental echilibrat este un mental care poate dezvolta foarte bine partea de înţelepciune.

Şi, pentru că o altă provocare a noastră de astăzi este legată de comunicarea indirectă, ar fi bine să ne găsim timp să punem pe hârtie lucrurile pe care le considerăm dezechilibrate în viaţa noastră, iar astfel le putem conştientiza mai uşor, eventual lăsându-ne şi intuiţia liberă să primim ghidarea Universului.

Să ne fie de folos!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu