luni, 21 decembrie 2020

21.12.2020

Prima zi din cea de a patra perioadă specială din an coincide cu mult aşteptata conjunctură dintre Saturn şi Jupiter şi, totodată, cu Solstiţiul de iarnă, ceea ce îi dă, acestei zile, o încărcătură energetică foarte ridicată.

Aşa cum spuneam şi acum cinci zile suntem într-o perioadă de început lucruri mari şi importante, proiecte care aveau nevoie de această cantitate de energie pentru a se putea porni, de aceea este foarte important ca astăzi mintea noastră să fie ocupată numai cu gânduri optimiste la adresa acestor proiecte, de vise frumoase oricât de ireale ar părea.

Chiar dacă avem provocare pe mintea pozitivă astăzi, ceea ce ne trage spre partea negativistă a lucrurilor, ar fi bine să amânăm manifestarea acestei negativități pentru alte zile, iar acum să ne concentrăm numai pe lucrurile frumoase pe care le vedem în proiectele pe care dorim să le demarăm. Este timpul să dăm voie visurilor să se extindă cât mai mult, deoarece numai aşa, prin această energie a lor, putem intra în rezonanţă cu energiile subtile ale Universului care ne sunt necesare pentru ceea ce noi vrem să facem.

Vibraţia zece a zilei ne aduce mult curaj, ceea ce ne dă imboldul de a visa fără a ne pune prea multe piedici. La urma urmei a visa nu ne costă nimic, iar dacă în aceste proces de visare, cu ochii închişi sau deschişi, punem şi bucurie şi suntem fericiţi de ceea ce visăm, atunci visul nostru se poate transforma într-o proiecţie frumoasă pe care noi o facem şi care ne aduce rezonanţe la fel de frumoase.

Cum ar fi dacă, preluând acest model de visare, l-am aplica pe toate proiectele pe care le iniţiem, nu numai la cele de astăzi? La urma urmei, visarea este asemenea unei meditaţii, uneori chiar mai eficientă pentru că atunci când visăm pur şi simplu mintea noastră devine un vehicul plin de creativitate, iar legătura Minte-Sufletul este una directă şi foarte puternică şi pe care ar fi bine să învăţăm să o cultivăm cât mai des.

În această activitate de visare, copilul nostru interior se trezeşte la viaţă, simțindu-se chemat la "joacă", implicat în ceva ce emană bucurie şi fericire, iar acest lucru îi dă o forţă foarte mare, forţă pe care, apoi ne-o transferă nouă.

Şi, pentru că această bucurie nu poate trece neobservată, entităţile de Lumină din jurul nostru răspund şi ele bucuriei noastre, ajutându-ne să o multiplicăm, lucrând astfel, în planurile energetice, la concretizarea proiectelor noastre.

Aşa că astăzi, în această zi cu energii foarte puternice, cel mai înţelept lucru ar fi să ne dăm voie să visăm în legătură cu proiectele pe care dorim să le demarăm, dând astfel acestor proiecte "combustibil" pentru a se putea concretiza, educându-ne astfel credinţa şi îndepărtând astfel tiparele vechi de gândire.

Să ne binecuvântăm proiectele şi să dăm Sufletului nostru voie să viseze lucruri frumoase în legătură cu ele şi, treptat, să atragem şi mintea în acest proces, iar din acel moment, dacă ne păstrăm energia pozitivă, proiectele noastre au foarte mari şanse de reuşită.

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu