miercuri, 16 decembrie 2020

 16.12.2020

Observând atent mandala de astăzi, nici nu ştim unde să ne uităm mai bine, la roşul de pe centrul mandalei, care iese în evidenţă aşa de puternic deoarece restul culorilor din jurul său nu au puterea să-l estompeze sau la combinaţi turcoaz-verde, care ocupă o mare parte din mandala de astăzi.

Este un interval interesant care se formează acum, între ziua de astăzi şi ziua de 21 când roşul va fi din nou pe centrul mandalei, când va coincide cu Marea Conjuncţie dintre Jupiter şi Saturn.

Aşa că, începând de astăzi şi până pe 21 suntem într-o perioadă de creaţie, de demarare, de creat lucruri noi, poate chiar de distrus pe cele vechi, dacă nu fizic, cu siguranţă la nivelul tiparelor şi obiceiurilor.

Energia aceasta vine să ne răscolească, să scoată din noi, la suprafaţă, acele aspecte ale noastre pe care nu le conştientizam sau pe care le ignoram cu bună ştiinţă, agitându-ne în aşa măsură încât numai în momentul în care alegem să ne ocupăm de aceste aspecte reuşim să ne liniştim, atât mental cât şi Sufleteşte. Este ca şi cum direcţia ne este setată pe ceva anume şi nu ne dă voie să ne mai risipim în stânga sau în dreapta până când nu începem să lucrăm în acea direcţie.

La cât de multă iubire este pe mandala de astăzi, cu siguranţă ceea ce avem de făcut are legătură cu iubirea de Sine, iar liniştea sufletească ne va reveni numai după ce vom demara aceste proiecte, mai ales dacă înţelegem o dată pentru totdeauna că UNA DINTRE MISIUNILE NOASTRE ÎN VIAŢA ACEASTA (că tot ne place nouă să ni se spună ce avem de făcut în viaţa aceasta, doar-doar nu facem) ESTE SĂ ÎNVĂŢĂM SĂ NE IUBIM DE NOI ÎNŞINE, ADICĂ PE ACEA PERSOANĂ PE CARE O VEDEM DIMINEAŢA ÎN OGLINDĂ şi care nu este nici mama, tata, fratele, sora, prietenul, prietena, soţul, soţia etc. pe care noi proiectăm întreaga noastră energia pe care, în mod normal era nevoie să NE-O DĂM NOUĂ ÎNŞINE.

Aşa că DA, în aceste cinci zile, dacă ne vom ocupa de demarat proiecte care să ne aibă pe noi înşine în prim-plan, vom avea izbândă, mai ales dacă ne vom lăsa liberă intuiţia pentru a permite Universului să ne ghideze printre lecţii şi daruri aşa cum numai El ştie mai bine.

Este o zi în care avem şi foarte multă comunicare, deoarece este nevoie să învăţăm să transmite mai departe ceea ce am învăţat pentru a-i ajuta şi pe alţii să se transforme. De asemenea, dacă proiectul nostru are legătură, pe lângă iubirea de Sine şi cu comunicarea, atunci reţeta este completă şi vom beneficia de încă o frecvenţă energetică care să ne ajute în concretizarea proiectului.

Şi, pentru că suntem într-o zi cu provocare pe şapte, pe limitele noastre, să avem grijă să ne aducem înapoi energia de oriunde este ea împrăştiată şi să o folosim spre beneficiul nostru pentru a avea mai multă forţă şi determinare. De asemenea, să avem grijă să ne păstrăm entuziasmul de astăzi pentru momentele în care ni se pare să totul merge pe dos, tocmai pentru a putea trece cu uşurinţă peste acele momente.

Vibraţia zilei este pe cinci ceea ce ne aduce mai multă energie la nivelul corpului fizic, dar ne cheamă să şi avem rijă de el, să-l ajutăm cu mişcare tocmai ca, mai apoi să putem să translatăm mişcarea de la nivelul fizic la nivelul energetic.

Ca o concluzie, ziua de astăzi, dar şi perioada de cinci zile care urmează, ne ajută să "dăm bine" acelor visuri pe care le-am creat în momentele de evadare din activităţi stresante când ne întrebam ce oare căutam noi în acel loc şi ce activitate am face pentru a nu mai fi acolo. ne poate ajuta să începem să manifestăm cu condiţia să începem şi să ne punem pe noi înșine pe primul loc. 

Dacă însă lăsăm să treacă şi această perioadă fără să facem nimic, atunci să nu ne mai întrebăm de ce lucrurile sunt cum sunt în viaţa noastră, pentru că ceea ce nu poate să facă această perioadă este să lucreze în locul nostru.

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu