miercuri, 9 decembrie 2020

 9.12.2020

Se spune că atunci când există credinţă, toate lucrurile din jurul nostru se deschid către noi şi către energia noastră. Ele nu apar din senin, ci au fost acolo, dintotdeauna, numai că atunci când avem credinţă, de fapt, nu facem altceva decât să ne racordăm frecvenţa interioară pe frecvenţa acelor lucruri, situaţii pentru care există credinţă, ceea ce face ca, mai departe să le atragem în viaţa noastră.

La fel este şi cu oamenii de o anumită tipologie pe care îi atragem în funcţie de credinţa noastră interioară - credem cu adevărat (nu doar verbal) că avem succes, atunci atragem oameni care, la rândul lor au aceeaşi credinţă despre succes sau oameni care au o astfel de credinţă, dar pe care nu o conştientizează şi au nevoie de noi să le declanşăm în interiorul lor declicul necesar. 

Suntem într-o zi cu provocare pe nouă şi cu vibraţie pe şapte, iar acest lucru, coroborat cu albastrul de pe centrul mandalei de astăzi, nu face decât să ne ducă printr-un labirint interesant de informaţii şi trăiri care, pe de o parte, ne vor testa credinţa, iar pe de cealaltă parte ne vor ajuta să conştientizăm lucruri noi şi schimbările pe care le avem de făcut înăuntrul nostru pentru a ne mări credinţa.

Provocarea zilei vine să ne testeze modul în care reuşim sau nu să ne racordăm cu intuiţia noastră şi să vedem unde anume ne mai îndoim de ea, pentru că intuiţia noastră, dacă credem în ea, poate fi ghidul nostru cel mai important şi ne poate ajuta să primim informaţii pe care, altfel, fie nu le-am putea primi, fie le-am primi cu întârziere. De aceea, primul test de astăzi va veni în zona credinţei pe care o avem în intuiţia noastră şi este posibil ca răspunsul să ne vină tot astăzi, observând astfel modul în care am crezut în ea sau nu.

În privinţa vibraţiei zilei, faptul că  ea vine pe şapte, pe limitele şi aura noastră, nu face altceva decât să ne mai înveţe ceva, un mic "truc" care, dacă este cultivat, se poate transforma în ceva măreţ, şi anume faptul că putem să ne refacem aura prin intermediul credinţei, doar fiind perfect convinşi că aura noastră este întreagă şi funcţionează în parametri optimi. În momentul în care facem acest lucru şi suntem absolut convinşi, de fapt, din interiorul nostru dăm, la o parte, orice energii care ne-ar putea perturba şi astfel ne este mult mai facil să ne conectăm subtil cu acele frecvenţe din Univers de care aura noastră are nevoie pentru a se reface. Este ca şi cum curăţim un geam şi dăm voie astfel luminii să intre în cameră.

Cu ocazia aceasta înţelegem şi rolul pe care îl are curăţenia energetică a aurei, pentru că odată îndepărtate acele energii perturbatoare, în aură rămân doar acele energii benefice care pot atrage alte energii benefice şi astfel rămânem într-o zonă de beneficitate ridicată, atrăgând cât mai multe lucruri bune în viaţa noastră.

Credinţa noastră creează intenţia, iar intenţia atrage energiile cu care rezonează, aşa că înainte de a începe ceva, să fim atenţi la credințele pe care le avem şi să vedem dacă ne ajută sau nu cu ceea ce avem noi de făcut, dacă ne sprijină sau ne blochează, iar cel mai bun barometru este să scriem sincer ceea ce credem despre un lucru sau altul, ce părere avem acum, înainte de a-l demara. Dacă suntem sinceri cu noi înşine nu facem decât să scoatem la suprafață adevărul din interior, chiar dacă aceste adevăr este unul care nu ne este pe plac. De aici încolo putem să lucrăm cu noi înşine, astfel încât să schimbăm ceea ce avem în interior, modificând astfel credinţele interioare şi automat rezonanţele.

Şi, dacă tot suntem în zona credinţelor, să începem să schimbăm credinţele şi în ceea ce priveşte stima şi iubirea de Sine, mai ales că astăzi avem provocare în această direcţie. Dacă noi nu credem că merităm lucruri frumoase, atunci vom atrage permanent situaţii care să îndepărteze acele lucruri de la noi, fie împiedicându-le să ajungă, fie făcându-ne să le pierdem la scurt timp după ce le-am primit, iar acest lucru ne va adânci şi mai mult această convingere negativă. Este nevoie să intervenim şi să schimbăm credinţa, să ne folosim de texte motivaţionale, de metode de reprogramare a subconştientului, dar şi de acţiuni fizice prin care ne dăm ceea ce dorim, iar treptat lucrurile vor începe să se schimbe în bine.

De exemplu, am putea începe să facem ceva pentru noi astăzi, cu credinţa că merităm acel lucru, iar orice element care vine să ne disturbe îl dăm la o parte şi revenim la starea iniţială, căutând să ne păstrăm cât mai mult timp acolo.

Şi, pentru că avem multă comunicare în mandală, am putea să mai vorbim şi cu ceilalţi, mai ales cu cei pe care îi ştim cu preocupări similare să vedem ce metode au folosit ei şi din care ne putem inspira şi noi.

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu