miercuri, 23 decembrie 2020

 23.12.2020 şi următoarele 42 de zile

În completarea ultimelor zile cu încărcătură energetică foarte mare, mandala de astăzi a venit să stabilească şi ea linia directoare pentru următoarea perioadă, până în data de 3 februarie 2021, când ne vom întâlni cu prima zi specială din anul care vine.

Mesajul mandalei de astăzi este unul cât se poate de clar şi concis: comunicare. Pentru că avem nevoie de cât mai multă comunicare în vieţile noastre, pentru că aşa dezamorsăm eventuale conflicte, pentru că aşa stabilim conexiuni cu ceilalţi, pentru că aşa învăţăm de la ceilalţi, iar ceilalţi învaţă de la noi, pentru că ...

Iar această provocare pe care Universul ne-o face în privinţa comunicării nu poate să vină mai bine decât după această perioadă în care comunicarea a umblat cu "capul spart", ca să parafrazăm un proverb, în care a fost nevoie să vedem ce înseamnă să ni se blocheze posibilitatea de a comunica tocmai pentru ca, de aici încolo să o preţuim mai mult.

Ce va însemna pentru noi această perioadă care vine din punct de vedere al comunicării? În primul rând, pentru cei care o realizează deja, îi ajută să se reinventeze, să vadă unde anume mai au de lucrat, peste ce temeri mai au de trecut (doar nu vă închipuiaţi că cei care comunică şi care, pe scena, de exemplu, par un fel de "zei" ai comunicării, nu au şi ei fricile lor; câteodată sunt chiar mai mari decât ale altor persoane, numai că ştiu să şi le mascheze foarte bine), eventual să abordeze noi direcţii, noi tehnici, de care fie nu au ştiut, fie au fugit.

În al doilea rând, pentru cei care au evitat pe cât posibil comunicarea, această perioadă este una foarte provocatoare pentru că ea vine, timp de 42 de zile (cam cât ne ia să punem bazele unui nou tipar pozitiv) să îi împingă afară din ţarcul lor de confort, să îi "arunce" efectiv în mijlocul celor care au nevoie de informaţia respectivă, să îi "dezbrace" de toate aceste limitări pe care singuri şi le-au creat, pe principiul "aşa este mai bine" (pentru cine, nu ştim). Aşa că cu cât vor fugi mai tare de comunicare cu atât mai tare vor da peste ea, fiind un fel de joc de-a şoarecele şi pisica pe care Universul îl va juca cu noi.

Înţelept ar fi să primim deschişi această provocare şi să vedem ce anume vrea să ne înveţe, în ce direcţie vrea să ne ducă şi să îi dăm voie să ne modeleze pentru că, în final, toto noi vom avea de câştigat. 

Mai mult chiar, am putea să beneficiem de această perioadă într-un alt fel: să ne ducem noi către comunicare, să folosim această perioadă pentru a învăţa lucruri noi, pentru auto-transformare şi, atunci, sprijinul Universului va fi unul foarte puternic, resimţindu-l la tot pasul. Pur şi simplu, uşile ni se vor deschide şi vom ajunge acolo unde este nevoie să comunicăm ceva, acolo unde nevoie să aflăm ceva.

Aşadar, să mergem la cursuri, să ţinem cursuri, să vorbim, să dăm informaţia, să o ajutăm să circule, să o ajutăm să ajungă acolo unde este nevoie, ar mai ales să o ajutăm să aibă frecvenţa de care este nevoie, pentru că noi dăm, odată cu informația şi o anumită frecvenţă de care anumite persoane aveau nevoie pentru a înţelege acea informaţie şi pe care nu o găseau la altcineva - aceeaşi informație transmisă de trei persoane diferite va fi percepută diferit de către receptor, în funcţie de frecvenţa cu care vine informaţia la el.

De asemenea, pe lângă comunicare, perioadă următoare va veni şi cu provocare pe adevăr, Universul ajutându-ne să-l comunicăm şi să-l prezentăm celorlalţi, de aceea este bine să evităm minciuna de orice natură.

Având în vedere că astăzi avem provocare pe cinci, să ne asumăm rolul de învăţător pentru perioada următoare, provocare care se împleteşte foarte bine cu cea a comunicării şi cea a adevărului. Fiecare are de învăţat ceva pe ceilalţi şi fiecare are de învăţat ceva de la ceilalţi.

Să primim cu bucurie aceste provocări, pentru că numai aşa vom putea să înţelegem, cu adevărat, ceea ce Universul doreşte de la noi şi numai aşa ne vom putea deschide mai bine către informația care vine către noi.

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu