duminică, 6 decembrie 2020

 6.12.2020

Fericire în formă pură! Cam aşa poate fi definită mandala de astăzi, mai ales că Moş Nicolae înseamnă, întotdeauna, bucurie, veselie, cadouri, a da şi a primi.

Astăzi, Moş Nicolae, ne face, tuturor, un mare dar, acela al iubirii de Sine, aducându-ne, din plin, această energie care vine şi ne împinge spre noi înşine, spre dorinţele noastre lăuntrice care doresc să fie îndeplinite, aducând astfel bucurie Sufletului nostru. 

Este una mare dar şi ar fi păcat să-l ratăm, doar pentru că nu este învelit într-o hârtie colorată şi nu are fundă în jurul său. Este un dar subtil, pe care, dacă ştim să îl valorificăm , poate produce efecte mari în viitor sau chiar ne poate schimba complet viitorul, mai ales că schimbările care apar în viaţa noastră sunt suma paşilor pe care îi facem zilnic sau la anumite perioade, până când atingem masa critică necesară acelei schimbări.

Aşa că, astăzi, vă propun o provocare: haideţi să facem ceva pentru noi, pentru Sufletul nostru, ceva care să ne bucure, ceva care să ne aducă chef de viaţă, să ieşim astfel din clasicele scheme că viaţa este grea şi că doar unii reuşesc! Haideţi să punem bazele unui nou EU la care fiecare dintre noi să lucreze cu cea mai mare bucurie şi determinare!

Să stăm şi să ne întrebăm: de ce oare, atunci când cineva vine şi ne propune un proiect, al său, în care vrea să ne implice şi pe noi, sărim imediat să facem ceva, fiind constanţi în acţiunile noastre şi atunci când noi ne propunem nouă un proiect de transformare personală, după câteva zile o "lăsăm mai moale" până când abandonăm complet? 

Diferenţa o face modul în care ne direcţionăm iubirea şi energia Sufletului către cele două proiecte. Haideţi să începem să nu ne mai urâm pe noi înşine, pentru că, de fapt, numai pe noi înşine ne avem şi, la final, va conta foarte mult cât am lucrat cu noi înşine, cât de mult ne-am îmbunătățit, cât de mult ne-am transformat fricile în atuuri, cât de mult ne-am crescut vibraţia, cât de mult ...

După cum vedeţi, numitorul comun aici este "ne-am" adică ce am făcut noi pentru noi înşine, mai ales că şi neiubirea de Sine este un tipar care se perpetuează de la o viaţa la alta.

Vindecarea de pe centrul mandalei de astăzi este nevoie să o vedem în acest context al iubirii de Sine, dar şi al bucuriei, pentru că bucuria atrage bucurie şi este un bun moment să facem din bucurie un tipar pozitiv.

Vibraţia zilei este patru ceea ce aduce multă înţelepciune, iar vibraţia zilei este şase, ceea ce ne aduce provocări în ceea ce priveşte rugăciune şi meditaţia, aşa că înţelept ar fi, fie să ne rugăm Sfântului Nicolae, fie să medităm cu El pentru a putea primi mai mult ajutor din partea Sa şi am putea chiar să-L rugăm să ne ajute să ne iubim mai mult pe noi înşine şi să înţelegem unde anume greşim faţă de noi.

Sfântul Nicolae să ne ajute astăzi să înţelegem mai multe lucruri despre noi! Dar pentru acest lucru este nevoie să Îl rugăm să facă acest lucru pentru că altfel nu va interveni pentru că ne respectă Liberul Arbitru.

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu