luni, 7 decembrie 2020

 7.12.2020

Energia iubirii vine, astăzi, să ne înveţe două lucruri importante pentru noi şi evoluţia noastră, iar amândouă au legătură cu iubirea de Sine.

Este vorba, în primul rând, despre provocarea de astăzi, respectiv aura noastră, cea care ne ajută să avem limite şi să înţelegem să punem aceste limite, mai ales acolo unde acţiunile noastre sau ale celorlalţi ne afectează foarte mult.

În cazul aurei noastre energia iubirii ne aduce, astăzi, nu numai înţelegerea necesităţii menţinerii ei din punct de vedere al avantajelor pe care le avem, dar vine să ne ajute să ne schimbăm perspectiva şi să înţelegem că merităm să avem o aură întreagă, că merităm să fim noi înşine, că merităm să avem la noi puterea personală, că merităm să ne bucurăm să propria forţă pe care să o investim în proiectele noastre ghidate de Univers, că merităm să fim Creatori, că merităm să fim fericiţi, că merităm ...

În momentul în care reuşim să ne raportăm la acest "merităm", de fapt, noi schimbăm întreaga perspectivă şi începem să ne raportăm la viaţa noastră dintr-un alt punct de vedere, cel bazat pe iubirea de Sine, cel în care ni se pare normal şi absolut firesc să beneficiem de toate darurile pe care Universul, în înţelepciunea Sa, ni le-a dat în conformitate cu misiunea noastră aici şi acum.

Cel de al doilea lucru important pe care energia iubirii vine să ne înveţe astăzi este legat, prin prisma vibraţiei zilei, de corpul fizic şi modul în care avem grijă de el şi îl iubim şi pe care, din păcate, de multe ori, îl desconsiderăm şi ne comportăm greșit faţă de el, ca şi cum am mai avea cel puţin unul de schimb. 

Corpul nostru fizic are nevoie de mişcare pentru că funcţia lui principală este tocmai aceea de a ne ajuta să ne mişcăm prin lume, să dăm formă gândurilor şi emoţiilor noastre, să creăm. Aşa cum ne folosim de braţe robotizate pentru a mişca anumite obiecte pe care corpul fizic nu le-ar fi putut mişca, la fel şi corpul nostru fizic ne ajută să mişcăm lucrurile pe care Sufletul şi Sinele le-ar dori mişcate în dimensiunea aceasta materială pentru a-şi realiza misiunea cu care au venit.

De aceea, astăzi, putem pune bazele unei frumoase relaţii de prietenie pe care să o avem cu corpul nostru fizic, ajutându-l să se însănătoşească prin mişcare regulată, dar şi prin schimbarea gândurilor pe care le vehiculăm mereu, gânduri care se transformă în emoţiile care produc tot felul de substanţe chimice în organismul nostru, substanţe care, de multe ori, nu fac decât să ne atace acest corp pe care îl avem. 

Avem nevoie să ne raportăm mai mult la iubire, să ne schimbăm perspectiva asupra noastră şi a lumii din jurul nostru, să manifestăm mai multă iubire faţă de noi înşine şi să menţinem această stare cât mai mult timp posibil pentru că numai aşa este posibil să schimbăm, în bine. chimia internă a corpului nostru.

Şi, dacă ne dăm voie să medităm puţin la cele spuse mai sus, vom descoperi că neacceptarea iubirii nu face altceva decât să ne adâncească şi mai mult sentimentele de auto-sabotare, pentru că oricât am căuta să dăm vina pe ceea ce vine din exteriorul nostru şi ne blochează, de fapt, principalul nostru sabotor suntem noi înşine, chiar dacă nu ne convine să recunoaştem acest lucru.

Sunt lucruri pe care le putem face doar prin faptul că ne centrăm tot mai mult în energia iubirii în general şi a iubirii de Sine în special, iar mandala de astăzi vine, încă o dată, să ne ajute să ne regândim poziția pe care o avem în acest sens.

Să avem în vedere, tot astăzi, şi comunicarea pentru că ea este strâns legată de energia iubirii, împreună potenţându-se una pe cealaltă, ajutându-ne astfel să dăm în exterior iubirea noastră, să avem compasiune, să ne comunicăm sentimentele etc.

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu