sâmbătă, 26 decembrie 2020

 26.12.2020

Cea de a doua zi de Crăciun vine cu o energie puternică în zona iubirii şi, în acelaşi timp, vine să ne adreseze o întrebare, pe cât de dură, pe atât de adevărată şi care să ne facă să ne reanalizăm schemele în care stăm: cât de multă iubire avem curajul să  manifestăm şi să ne dăm nouă înşine?

Ne-am obișnuit să credeam că curajul are legătură doar cu o demara o acţiune, a lua o decizie, a spune unele lucruri care par mai dure, dar pe care este nevoie să le spunem, în schimb, nu ne-am gândit niciodată că este nevoie de curaj pentru a accepta iubirea în viaţa noastră, pentru a o putea manifesta, dar mai ales pentru a putea trăi în iubire. 

Este nevoie de curaj, în primul rând, pentru a accepta necesitatea iubirii în viaţa noastră, pentru a accepta că ceea ce am trăit până în acest moment nu are legătură sau are, într-o mică măsură, cu iubirea, pentru a accepta faptul că, de fapt, noi nu făceam altceva decât să ne minţim pe noi înşine că manifestăm iubirea, când de fapt, era tocmai invers.

Este nevoie să ne introspectăm pentru a putea ştii, cu adevărat, dacă suntem în energia iubirii sau este nevoie să ne întoarcem în interiorul ei, pentru a vedea la ce este nevoie să renunţăm pentru a o simţi cu adevărat şi pentru a o putea manifesta plenar, iar această zi ne oferă cadrul energetic necesar pentru a putea face acest lucru, iar dacă nu ne folosim de această energie acum, când este disponibilă, nu facem decât să ratăm un moment important în evoluţia noastră.

Ce putem să facem astăzi este să raportăm, la Sufletul nostru, cine suntem noi în prezent, să vedem ce simţim, la nivelul Sufletului în privinţa jobului, relaţiilor pe care le avem în viaţa noastră, precum şi a tuturor activităţilor care ne influenţează în acest moment, incluzând aici ceea ce facem pentru evoluţia noastră spirituală. Este un fel de cernere pe care o facem şi de care avem nevoie pentru a putea păstra doar ceea ce este în acord cu Frecvenţa Universală a Iubirii, pentru că numai atunci acele activităţi vin în acord cu Universul şi primim acces la toate energiile de care avem nevoie pentru a evolua.

Mai devreme sau mai târziu tot vom ajunge în acest punct, dar contează foarte mult modul în care o facem, respectiv în modul proactiv, noi fiind cei care căutăm să ne transformăm pentru a putea primi, cât mai mult, această energie în vieţile noastre sau în modul reactiv, cel în care suntem nevoiţi să facem acest lucru pentru că nu mai putem să amânăm. De aceea, Universul ne dă, întotdeauna de ales şi ne lasă să alegem durata în timp (timp care există numai pentru noi, Universul are noţiunea de timp).

Aşa că, cel mai bine, este să ne raportăm proactiv la această energie şi să o folosim pentru noi şi pentru creşterea noastră. Să folosim filtrul Sufletului pentru a filtra toate lucrurile din viaţa noastră şi să le lăsăm să plece pe cele care ne ţin pe loc. 

Să alegem să trăim în IUBIRE!

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu