sâmbătă, 20 ianuarie 2024

 20.01. - 29.01.2024

Decada cuprinsă între 20 şi 29 vine să scoată şi mai mult în evidenţă galbenul de pe mandalele noastre, aducându-i un imbold, trimiţându-i un impuls pentru a ne face să ne scuturăm de toate rezidurile energetice pe care le-am adunat în ultimii în privinţa acestei culori, tocmai pentru a putea primi această energie care ni se relevă în această perioadă. 

Este un fel de curăţenie a vasului interior pe care este nevoie să o facem, o curăţenie de care cu siguranţă avem nevoie, mai ales că "nu se pune vin nou în burdufuri (vase) vechi".

Este nevoie să ne facem o analiză cât mai obiectivă şi profundă cu privire la modul în care noi ne-am raportat la galben în ultimii ani, cât de mult ne-am lăsat atraşi de latura sa negativă, cât de repede am cedat tentaţiei de a amâna şi a lăsa lucrurile pe altă dată, cât de mult am amânat demararea anumitor activităţi tocmai pentru că nu aveam chef sau nu ne simţeam pregătiţi (în realitate, niciodată nu suntem pregătiţi suficient, de aceea realizăm diverse proiecte, tocmai pentru a ne provoca să ieşim din aceste tipare şi să învăţăm să ne adaptăm din mers), pentru ca mai apoi să realizăm că am ratat termenul optim pentru a le demara?

Toate aceste comportamente ale noastre au la bază neasumarea vieţii pe care o trăim, pentru că atunci când ne-o asumăm, ne-o asumăm cu toate elementele, şi cele bune şi cele mai puţin bune. conştienţi fiind de ceea ce ştim şi de ceea ce nu ştim şi lucrând mereu la îmbunătățirea noastră din toate punctele de vedere.

În momentul în care vom începe să ne asumăm viaţa noastră pe de-a întregul, în acel moment ne asumăm tot ceea ce ni se întâmplă, dar mai ales că avem alături de noi, în călătoria noastră, Divinitatea şi ghidarea Sa, iar atunci orice vine către noi face parte din ceea ce noi avem de învăţat, de trecut peste sau de manifestat efectiv.

Da, această perioadă este despre galben, despre ceea ce putem face cu el, dar este vorba despre un galben care ne cheamă la asumare, la folosirea sa în mod constructiv. De aceea este foarte important să ne asumăm, încă de la început, ce vrem să realizăm în această perioadă, cu planificare concretă, cu buna gestionare a timpului şi eforturilor, dar şi cu rezultatele concrete pe care dorim să le obţinem.

Avem ca provocare iubirea de Sine, a cărei lipsă ne duce la neasumare şi, automat, la aderarea la aspectele negative ale galbenului din mandală, de aceea este foarte important să lucrăm la aceste aspect, mai ales că de mâine încolo începe o nouă perioadă foarte importantă din punct de vedere astrologic şi care ne va influenţa pe următorii 20 de ani, iar dacă vrem să realizăm lucruri frumoase în această perioadă este necesară existenţa Iubirii de Sine care să ne permită asumarea.

Să folosim cât mai mult, în această perioadă, formula Ho'oponopono, cu intenţia a curăţa din noi TOT CEEA CE NE ÎMPIEDICĂ SĂ NE IUBIM PE NOI ÎNŞINE.

Adevărul vine şi el să iasă la suprafaţă în această decadă, chiar dacă deranjează, numai că el nu face altceva decât să-şi reia locul lui, acela de prezenta situaţiile aşa cum sunt, oamenii aşa cum sunt, dând la o parte toate construcţiile artificiale ce au fost scoase în faţă şi prin care s-a încercat înlocuirea sa cu o variantă care să fie doar pe placul unora.

Movul este şi el prezent aducând energia necesară pentru ca această decadă să producă schimbări ce se pot transforma în salt energetic şi spiritual, bineînţeles, pentru cei care îşi doresc acest lucru.

Aşadar, toate elementele sunt întrunite, iar tot ce mai avem nevoie este ca noi să dăm voie acestui flux energetic să ne transforme şi să ne ducă acolo unde este cel mai potrivit pentru evoluţia noastră.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu