miercuri, 17 ianuarie 2024

 17.01.2024

Două culori vin să ne tragă atenţia în perspectiva evenimentelor viitoare, anume verdele de pe centrul mandalei şi galbenul care, de data aceasta este susţinut de romburile de mov.

În primul rând, verdele, cel despre care discutăm de atâţia ani, iubirea în general şi cea de Sine, în special, este cheia care ne va ajuta să deschidem multe "uşi" în perioada care începe din 20 Ianuarie şi care reprezintă un mare fenomen astrologic, în care Pluto intră în Vărsător, strigând, cât se poate de tare: "Treziţi spiritualitatea din voi!", iar dacă noi, prin prisma iubirii de Sine, vom considera că nu merităm lucruri, atât materiale, cât şi spirituale, dacă vom considera că nu merităm să avem bani, atunci răspunsul nostru nu este cel mai potrivit şi, de data aceasta aş putea spune chiar că nu este bun deloc, pentru că atunci când Divinitatea ne dă, este bine să luăm, pentru că altfel ni se ia, iar atunci când, după un timp, când am conştientizat lucrarea, fie nu mai primim, fie primim când nu ne mai foloseşte, tocmai ca să învăţăm, chiar şi prin gustul amar al acestei experienţe, lecţia de a primi şi de a fi recunoscători pentru acest lucru.

Când noi nu ne dăm voie să primim, prin prisma lipsei de Iubire de Sine, de fapt nu facem altceva decât să ieşim din Legea Iubirii şi să ne conectăm cu orice altă energie, mai puţin iubirea, iar când ne poziţionăm împotriva iubirii, de fapt, ne poziţionăm împotriva energiei întregului Univers,făcând parte distinctă faţă de ea şi, atunci lucrurile încep să vină împotriva noastră, în loc să vină în sprijinul nostru.

Galbenul, cealaltă culoare foarte importantă, o vom regăsi pe mijlocul mandalei din 20 Ianuarie, momentul în care Pluto intră în Vărsător, fiind culoarea care defineşte această intrare şi, automat tot ceea ce se întâmplă în perioada următoare şi, dacă este să citim printre rânduri, vom vedea că el este sprijinit de mov (cele trei romburi), mesajul fiind unul cât se poate de clar: avem nevoie să facem pace, în interiorul nostru, între material şi spiritual, pentru că ambele energii vin de la acelaşi Creator şi una nu o exclude pe cealaltă, ci, mai degrabă, ele sunt COMPLEMENTARE.

Nu putem sta numai în material, fără spiritual, pentru că viaţa ni se pare fără gust, ca şi cum am mânca zilnic aceeaşi mâncare cum, la fel , nu putem sta numai în spiritual în condiţiile în care suntem într-un trup care are nevoie materiale, de confort, de dezvoltare etc., ca să nu mai spunem că şi cunoașterea spirituală costă şi, cel mai facil, este să o plătim cu bani.

De asemenea, combinaţia galben-mov, este atenţionarea Divinităţii cu privire la munca pe care o avem de realizat în perioada următoare, una de profundă transformare, una care se realizează foarte mult la interior.

Aşa că, acum pe ultimele zile înainte de merele eveniment astrologic, să dăm voie convingerilor vechi să se dizolve şi să să ne lăsă ghidaţi de Înţelepciunea Divinităţii pentru că ne va duce pe drumul cel bun.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Un comentariu:

  1. Bună ziua, as fori o mandala dar se poate permanenta sa fie adică sa o pun pe un ceea ce ma reprezinta pe mine și la ce sa fiu atenta
    SA o pun pe un birou de ex.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere