miercuri, 3 ianuarie 2024

 3.01.2024

Suntem în cea de a treia zi din 2024 şi ne-am "procopsit" cu mandala aceasta şi, după ce ne-am minutat de configuraţia ei (să fim serioşi, de fapt, cantitatea aceea de mov ne atrage privirea cel mai mult), următorul pas logic ar fi să vedem cum putem să beneficiem de pe urma ei, pentru că vorba aceea, "Dumnezeu ne dă, dar nu ne bagă şi în traistă" şi, Slavă Domnului, ne-a dat mandala aceasta unde avem trei lucruri importante, respectiv vedele de pe centru, turcoazul de pe nivelul doi şi, bineînţeles, triunghiurile de mov, adică, în traducere, avem iubire, comunicare şi spiritualitate.

Cum le amestecăm, cum le combinăm, depinde numai de noi.

Putem foarte bine să transmitem ceva, o informaţie, cunoaştere, să vindem ceva sau să începem să spunem lucrurilor pe nume, adică să începem să comunicăm într-o manieră în care să fim luaţi în serios, în care cuvântul nostru, alături de prezenţa noastră, să conteze şi să i se simtă lipsa atunci când nu suntem acolo.

Numai că totul depinde de verdele de pe centru, pentru oricât am vrea noi să comunicăm, să spunem ce avem de spus (şi poate chiar facem exerciţii în oglindă în care luăm o atitudine curajoasă şi dăm drumul cuvintelor să curgă), totuşi nu o putem face efectiv dacă nu aveam acea putere interioară care să ne sprijine şi să ne dea energia necesară, care să ne pună în legătură cu Divinitatea şi să simţim astfel sprijinul Ei, iar acea putere interioară izvorăşte din Iubirea de Sine, un lucru cu care v-am tot "zăpăcit" în ultima perioadă şi, nu vă faceţi probleme, o să vă tot zăpăcesc, pentru că avem nevoie să ajungem la acel nivel în care ea să se manifeste maxim şi noi să luăm deciziile în concordanţă cu prezenţa ei, nu cu lipsa ei.

Aşadar, pentru că avem cantitatea aceea mare de mov acolo, să ne folosim de puterea sa şi să lucrăm la Iubirea noastră de Sine şi, dacă am încep să căutăm cauzele care au dus la lipsa ei sau prezenţa ei într-o cantitate foarte mică, poate am găsi unele, dar s-ar putea să ne pierdem în detalii care ne fac să pierdem această oportunitate de astăzi.

Aşa că vă propun să trecem peste comoditate, lene, amânare, ştiţi voi, clasicul CLA, numai că nu este vorba despre maşină, şi să aplicăm o tehnică foarte "complexă", pe care probabil aţi mai aplicat-o, respectiv Ho'oponopono cu intenţia de a curăţa din interiorul nostru tot ceea ce ne împiedică să ne iubim pe noi înşine.

Şi, dacă tot suntem la început de an şi încă nu ne-am hotărât spre ce ne îndreptăm, să folosim această tehnică pentru următoarele 120 de zile (da, am scris bine 120), pentru că, dacă tot este momentul adevărului (liniile acea de turcoaz ne cheamă să vedem adevărul), să spunem că avem nevoie de 120 de zile de practică zilnică până când noul obicei s-a instalat în structurile noastre.

Da, vor fi zile în care vom vrea să lucrăm mult, dar vor fi şi zile în care nu avem chef să lucrăm deloc, numai că, acum două zile, am vorbit de "regula celor 2 minute" şi, atunci când nu găsim "cheful" necesar, mai bine-zis, când nu avem suficientă Iubire de Sine, să practicăm măcar 2 minute, pentru că odată începută practica, s-ar putea să ne vină şi "cheful" şi să ne trezim că lucrăm mai mult decât în alte zile.

Ideea este cât se poate de simplă: orice tehnică vrem să învăţăm, orice abilitate vrem să dobândim, în orice meserie vrem să ne formăm, dacă nu avem suficientă Iubire de Sine, mai devreme sau mai târziu, vom renunţa, indiferent cât de talentaţi am fi fost pentru ea.

Iubirea de Sine reprezintă BAZA a tot ceea ce vrem să facem în viaţă noastră şi cu viaţa noastră.

Ce ziceţi, începem cu BAZA sau mai avem chef de rătăciri?

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu