marți, 30 ianuarie 2024

 30.01.2024

Suntem în prima zi a primei perioade speciale din an, o perioadă care se suprapune peste intrarea în anul nou chinezesc şi, de aici, o mulţime de schimbări şi transformări energetice pe care le vom simţi şi care ne vor impacta pentru mulţi ani de acum înainte.

În primul rând, pe centrul mandalei de astăzi avem turcoaz, care vine şi ne cheamă la adevăr, în primul rând faţă de noi înşine şi ar fi înţelept, pentru noi, dacă în această perioadă am privi lucrurile din alt unghi, unul din care nu am mai privit până acum, unul din care să vedem lucrurile diferit, fie din punctul de vedere al celorlalţi, fie din punctul de vedere al binelui cel mai înalt şi, atunci, vom înţelege totul într-o manieră mult mai profundă, vom înţelege de ce se întâmplă şi, mai ales, de ce ni se întâmplă diverse lucruri şi, dacă ne dăm voie să rămânem în energia adevărului, vom înţelege mai exact ce anume facem noi de atragem mereu situaţii provocatoare pentru noi sau ce anume nu facem şi nu vrem să învăţăm şi, din această cauză, situaţiile se tot repetă până când ne hotărâm să facem ce avem efectiv de făcut, fie că vorbim de schimbarea unui comportament sau fie că vorbim de manifestarea Iubirii în general şi a celei de Sine în special.

Iar dacă ne dăm voie să medităm cu această mandală, s-ar putea să obţinem nişte răspunsuri uimitoare, chiar dacă această meditaţie o facem astăzi, mâine sau chiar peste câteva zile sau săptămâni. Important este să ne conectăm la ea, pentru că informaţia este acolo.

Verdele este şi al acolo, cu energia sa îmbietoare, de care, din păcate, mulţi fugim, că deh, aşa este când Divinitatea ne trimite Iubire şi Ego-urile noastre o percep ca pe ceva greşit, ceva care vine să le "saboteze" putere pe care, cu greu au reuşit să o obţină, dar mai ales atunci când le provoacă la cedarea controlului.

Este perioada în care ni se cere să facem aceste pas şi să ieşim de sub influenţa Ego-urilor a toate cunoscătoare, o iluzie a puterii pe care şi-au creat-o, iar cea mai bună modalitate este obiectivarea permanentă, la fiecare pas, la fiecare conflict care ni se iveşte în cale, ocazie cu care, aşa cum spuneam mai sus, dacă ne dăm voie să privim lucrurile din alt punct de vedere, vom înţelege mai multe, dar mai ales nu ne vom mai plasa pe rol de victimă, pentru că, chiar dacă noi avem dreptate, vom înţelege că am atras acea situaţie deoarece mai sunt lucruri de învăţat, iar odată ajunşi la acest raţionament, vom înţelege şi lecţia pe care o avem de învăţat.

Iar cea de a treia culoare, movul, vine să ne aducă un izvor imens de energie, dar şi de deschidere spirituală şi, dacă ne dăm voie să "bem" din acest izvor, transformări importante vor începe să aibă loc în interiorul nostru, iar dacă vom îmbrăţişa aceste transformări, atunci rezultatele lor se vor vedea din ce în ce mai mult, iar nivelul nostru de vibraţie va creşte.

Movul este cel care are rolul de a ne ghida evoluţia spirituală, iar această perioadă în care am intrat şi care, indiferent de tipul de astrologie (fie că este europeană, fie că este chineză) va ţine 20 de ani, ei bine această perioadă va fi una în care spiritualitatea va fi cea care va dicta trendul, de la mic la mare, fiecare dintre noi căutând, în felul său, să integreze atât cât poate din energia acestei perioade.

De aceea, chiar dacă nu înţelegem în totalitatea evoluţia spirituală, este bine ca ceea ce înţelegem să dezvoltăm, ghidaţi fiind de intuiţia noastră.

Nu este nevoie să facem salturile pe care nu le putem înţelege, ci să alegem să mergem pas cu pas, pentru că, la un moment-dat, când nivelul de conştiinţă a crescut, să putem înţelege ceva din această călătorie frumoasă care este evoluţia spirituală.

Aşadar, să dăm voie acestei mandale să ne transforme, să ne aducă conștientizări, să ne deschidem în faţa informaţiei şi energiei pe care ni le oferă, să ne dăm voie să ... EVOLUĂM!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu