luni, 29 ianuarie 2024

 29.01.2023

Să mulţumim acestei perioade, care a fost destul de intensă din punct de vedere energetic, pentru toate mesajele pe care ni le-a adus, pentru toate conştientizările pe care le-am avut, mai ales în ceea ce priveşte Iubirea de Sine, la adevărul pe care ni l-a revelat.

Este nevoie să înţelegem că aceste situaţii se vor repeta de fiecare dată, sub alte scenarii, până când vom înţelege că Iubirea de Sine nu este ceva ce alegem să avem sau nu, este ceva ce este musai să avem, pentru că altfel nu putem înţelege Iubirea Divină, pentru că altfel nu putem să dăruim iubire mai departe.

Nu întâmplător în Iubirea de Sine primul cuvânt este "Iubire" pe care este nevoie să învăţăm să o manifestăm, în primul rând, faţă de noi înşine şi apoi faţă de ceilalţi, deoarece o dată ce am reuşit să facem acest lucru, trecând de multe "obstacole" care ne sunt scoase în cale cu scopul de a ne testa modul în care o manifestăm, numai atunci putem să o manifestăm în mod adevărat, ca pe o experienţă învăţată şi care este reflexă în sistemul nostru energetic.

Ne place sau nu ne place, vom trece prin aceste experienţe repetitive până când vom curăţa din interiorul nostru orice urmă de emoţie sau sentiment care ne face să acţionăm împotriva noastră şi ne face să nu ne manifestăm Iubirea de Sine,

Aşadar, având în vedere că de mâine începe o nouă perioadă specială, prima din acest an, în care energiile sunt mult mai puternice, iar lecţiile ni se predau mult mai "soft", să alegem conştient să lucrăm la a curăţa din interiorul nostru tot ceea ce ne împiedică să ne manifestăm Iubirea de Sine.

În felul acest arătăm Divinităţii şi, automat tuturor fiinţelor din jurul nostru că suntem dispuşi să lucrăm cu energie Iubirii şi că dorim să ne întoarcem la ea, acolo de unde am plecat altă dată când am acceptat să gândim, să vorbim şi să acţionăm împotriva NOASTRĂ, creând astfel tipare la nivelul Sinelui nostru de care nu mai ştim, dar pe care le manifestăm ca fiind ceva normal, iar prin această curăţare interioară putem lucra, împreună cu Divinitatea să eliminăm acele tipare, acele convingeri şi să începem să redevenim NOI ÎNŞINE, să reîncepem să vedem Divinitatea din noi, Puterea şi Iubirea care au fost plantate în interiorul nostru cu rolul de a ne ajuta pe noi şi pe ceilalţi, pentru a evolua.

Te iubesc!
Îmi pare rău!
Te rog să mă ierţi!
Îţi mulțumesc!, patru fraze simple, dar foarte puternice pe care să le rostim mereu, către Divinitate, cu intenţia de a curăţa din interiorul nostru tot ceea ce împiedică să ne iubim pe noi înşine.

Să le rostim cât mai des, oricând putem şi, până când ajung să devină un tipar la nivelul Sinelui nostru, să ni le notăm oriunde în jurul nostru, tocmai pentru a le vedea cât mai des.

La treabă, că am dormit destul!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu