luni, 12 februarie 2018

12.02.2018


Astăzi ne dedicăm activitatea creşterii noastre, deschiderii unor noi capitole, dar şi renunţării la tot ceea ce nu ne mai este folositor.

Avem multă vitalitate şi este un bun moment să renunţăm la tot ceea ce ne blochează şi nu mai servește creşterii noastre, la tot ceea ce ne împiedică şi ne trage în jos.

Limitele pe care le creăm astăzi ne ajută să ne construim creşterea pe baza lor, ne ajută să demarăm noi proiecte sau să le reluăm pe cele vechi pe care le-am tot amânat, dar numai după o analiză reală a modului în care ne pot ajuta concret.

Este un fel de curăţenie de primăvară începută mai devreme, dar care se poate dovedi foarte utilă în viitor, pentru că ne ajută să scăpăm de multe lucruri către care se scurgea energia noastră, fără a ne ajuta în mod concret.

De asemenea, astăzi putem să ne luăm înapoi energia din toate locurile în care am lăsat-o, fie că sunt proiectele neterminate despre care vorbeam mai sus, fie că sunt situaţii sau persoane cu care nu am făcut pace. Încheind acele capitole, nu mai stăm cuplaţi, energetic, la ele şi putem astfel să ne redirecţionăm energia către lucrurile care merită cu adevărat.

Este, totodată, un bun prilej să decidem ce facem cu proiectele legate de scris, dacă le continuăm, dar într-un ritm susţinut, dacă schimbăm ceva la ele sau pur şi simplu le închidem pentru că nu mai corespund cu ceea ce facem în cest moment.

Desprinderea de trecut este provocarea noastră de astăzi, însă este una care ne ajută să construim în prezent. Universul ne ghidează să ne asumăm acest pas şi ne încurajează trimiţându-ne soluţii concrete. Important este ca noi să fim deschişi şi să le acceptăm, pentru că ele ne ajută să ne vindecăm şi să mergem mai departe.

Multă energie sexuală astăzi şi este bine să o direcţionăm către ceva concret sau să o transmutăm. Dacă o lăsăm nefolosită, ne poate adânci blocajele sau ne poate accentua fricile.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu