luni, 19 februarie 2018

19.02.2018

Revine configuraţia zilei de zece, când avem de învăţat echilibrul, aşa că astăzi suntem provocaţi din nou să ne găsim echilibrul, să facem pace între toate aspectele vieţii noastre, să dăm atenţia cuvenită fiecărui aspect în parte.

Avem, de cele mai multe ori, tendinţa de a ne refugia doar într-un anumit domeniu al vieţii noastre, ignorându-le pe celelalte. Însă nu este neapărat necesar să fim cei mai buni în domeniul în care ne-am refugiat, pentru că ne aflăm acolo deoarece am fugit de ceva, iar aceste domeniu a fost cel mai uşor pentru noi, cel la care ne-am adaptat cel mai rapid, nu neapărat cel mai bun.

Aşa că timpul petrecut acolo, nu înseamnă că este un timp investit, ci, mai degrabă, că este un timp pe care nu îl investim în altă parte şi atunci poate fi un timp pierdut.

Nu putem mânca acelaşi fel de mâncare în fiecare zi, deoarece am dezechilibra organismul, care ar primi prea mult din unii nutrienţi şi nimic din ceilalţi, de aceea avem nevoie de o alimentație echilibrată. 

La fel şi noi avem nevoie de echilibru în viaţa noastră, echilibru care să ne ajute să abordăm toate domeniile vieţii noastre, care să ne permită să împărțim timpul între activitățile pe care le realizăm, atât cele mentale, fizice, cât şi cele care se adresează aspectelor noastre emoţionale şi spirituale. Dacă reuşim să facem aceste echilibru, atunci evoluția noastră va avea de câştigat, pentru că niciunul dintre aspecte nu are de suferit şi fiecare ne aduce un plus de bine.

În plus, în momentul în care suntem echilibraţi, nu mai avem de ce să ne îngrijorăm, nu mai avem frici şi atunci Sufletul nostru se simte mult mai liber să se manifeste şi suntem mult mai dispuși să acţionăm şi să creăm. Ne simţim mult mai curajoşi, iar astăzi avem provocarea curajului.

Rugăciunea de ajută astăzi să ne calmăm tendinţele, să domolim focul interior şi ne ajută să îl concentrăm către ceea ce dorim să realizăm.

Să fim atenţi la minciună şi manipulare astăzi!

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu