marți, 13 februarie 2018

13.02.2018


Curajul de astăzi îl manifestăm prin comunicare, în scris sau verbal, prin a spune lucrurile pe care le-am amânat şi pentru care nu am "găsit momentul potrivit", mai bine spus, nu am găsit doza necesară de curaj care să ne dea impulsul necesar.

A spune lucrurile pe care le avem de spus, nu înseamnă neapărat tupeu sau nesimţire, cum ne cataloghează cei care s-au învăţat ca noi să tăcem mereu şi să facem ceea ce ni se spune.

A spune lucrurile pe care le avem de spus înseamnă, în primul rând, să ne asumăm puterea personală, să ne-o luăm înapoi, înseamnă să ne stabilim o poziţie şi să începem să fim recunoscuţi şi respectaţi pentru acea poziţie. Important este ca, odată ce am început să ne spunem puntul de vedere, să menţinem această atitudine, pentru că, o perioadă de timp, cei de lângă noi se vor aştepta să intrăm la loc în vizuina noastră şi să fim persoana docilă şi ascultătoare cu care s-au obişnuit.

De aceea, manifestarea curajului se bazează, în primul rând, pe stabilirea unor limite puternice, limite pe care numai aura noastră întreagă şi puternică ni le poate oferi. Ceea ce am construit ieri, modul în care lucrat cu aura noastră ne ajută astăzi să ne manifestăm pe deplin curajul de vorbi.

Făcând acest lucru, Sufletul nostru se simte mult mai curajos în a se exprima şi astfel puterea noastră creativă este mult mai mare. De asemenea, iubirea de Sine este mult mai puternică, ceea ce ne va da posibilitatea să facem mai multe lucruri pentru noi înşine.

Să fim atenţi la ceea ce spunem astăzi pentru că unele lucruri vor fi valabile şi pentru noi. Să fim atenţi la ghidarea Universului şi la ceea ce ne comunică pentru a transmite mai departe. Să avem curajul să depăşim limitele a ceea ce ne-am propus să spunem, pentru că este posibil să fie nevoie să transmitem informațiile pe care le primim în acel moment.

Mentalul ar fi bine să reuşim să-l păstrăm în zona neutră, pentru a ne sprijini în manifestarea curajului şi a evita astfel căderea sa în frici.

Să fim atenţi să nu plictisim pe ceilalţi cu vorbăria noastră şi să ne consumăm inutil energia.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu