luni, 26 februarie 2018

26.02.2018

Cea de a treia zi specială din această lună ne pune faţă în faţă curajul şi comunicarea. 

Ştiţi cartea aceea pe care tot amânam să o scriem, articolul acela pe care l-am început şi l-am uitat prin calculator sau studiul acela care s-a împotmolit la partea de redactare? Vă amintiţi postarea aceea pe care vroiam să o postăm pe blog sau chiar pictura aceea începută de ceva vreme şi peste care deja s-a depus praful? Să nu ne facem griji, ele pot să rămână în aceeaşi stare, dacă aşa dorim. 😀

Însă astăzi putem trece peste temerile noastre interioare, cele referitoare la cât de bun este materialul pe care îl realizăm, la modul în care va fi primită creaţia noastră, indiferent că este scrisă sau operă de artă, la cât de multe critici va primi, la ceea ce vor spune ceilalţi despre noi de azi înainte, la cât de îndrăzneţi am fost etc.

Pe de o parte, avem "becul roşu" în centru care ne arată să suntem "on the air", adică suntem în "emisie", iar dacă "microfonul" este pornit nu putem sta acolo fără să spunem ceva. Pe de cealaltă parte, avem Universul care ne împinge de la spate să spunem, să pictăm, să desenăm, să ne exprimăm, dar să o facem odată, că ne codim prea mult şi ceea ce avem noi de spus, chiar dacă o poate spune şi altcineva niciodată nu o va putea face exact pe frecvenţa pe care emitem noi, pentru că frecvența este cea care face diferenţa între cei care comunică lucruri asemănătoare şi, în funcţie de această frecvenţă şi le lăţimea de bandă, atragem un anumit tip de oameni, de o anumită calitate şi cantitate. Fiecare dintre ei îşi va lua, de la noi, bucata de care are nevoie, dar numai dacă această bucată există.

Să dăm mai tare din foale astăzi şi să înteţim focul din mijlocul mandalei, iar când temperatura este optimă, atunci să începem să batem "fierul" la care avem de lucrat şi să-l modelăm într-o piesă frumoasă şi strălucitoare care să fie de folos atât nouă cât şi celorlalţi.

Să dăm lenea la o parte, precum şi orice formă de frică, pentru că nu sunt decât văluri de care ne-am ataşat, dar care, în momentul în care ne ducem către ele, pot să cadă cu uşurinţă, dezvăluindu-ne realitatea pe care o ascundeau.

Să fim atenţi la intuiţii şi să menţinem mentalul în zona pozitivă, pentru că numai aşa suntem deschişi către a crea şi Sufletul nostru se simte liber şi puternic.

Atenţie la ceea ce mâncăm astăzi! Să evităm orice formă de abuz alimentar!.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu