joi, 8 februarie 2018

8.02.2018

Ne-am gândit vreodată să folosim scrisul ca şi metodă terapeutică, prin care să ne eliberăm de lucrurile care ne blochează, de gândurile care nu ne dau pace, de fricile pe care le avem şi care, uneori, ne "paralizează"?

Scrisul ne poate elibera de toate aceste poveri şi multe altele pe care nici nu le conştientizăm, în prezent, pentru că odată ce le scriem, le eliberăm, renunţăm la ele şi ne simţim Sufletul mult mai liber.

Aşa că, astăzi, într-o zi în care avem provocări în privinţa fricilor noastre, este foarte important să ne putem elibera de aceste frici şi să ne luăm puterea înapoi. De ce apar aceste frici? De cele mai multe ori din cauza faptului că nu am înţeles corect anumite lucruri sau situaţi şi, pe baza unei frânturi de realitate, am început să "croşetăm" toate gândurile noastre, astfel încât, treptat, ne-am creat diferite scheme şi scenarii care au ajuns să ne conducă viaţa. Şi, pentru că aceste scenarii se hrănesc cu toată energia noastră negativă care izvorăște din sentimentul de frică, atunci acele scenarii ies la suprafaţă la anumite perioade de timp pentru a-şi lua porţia de energie, iar aceste perioade coincid cu cele în care noi nu suntem tocmai în regulă.

Ce este de făcut? Simplu, scriem, pentru că în momentul în care scriem, de fapt, aducem în lumina adevărului acea teamă, acea frică, acel scenariu şi vedem că, în realitate, nu este aşa de speriat pe cât credeam noi, iar la final s-ar putea să ne apuce râsul când vom vedea că raportul noi-frică era precum raportul elefant-şoarece. Reuşim astfel să spargem "balonul" acelei frici şi să o aducem la elementul său de baza de la care a început să crească, iar acel element odată înţeles şi dat la o parte, face ca frica să dispară în totalitate.

În concluzie, frica este despre reacţia pe care noi o avem referitor la o anumită situaţie şi nu despre situaţia în sine.

Astăzi suntem provocată să lucrăm la vindecarea acestor frici ale noastre şi, mandala de astăzi, ne oferă şi instrumentul necesar. Ce ne mai lipseşte? Motivaţia de a trece peste comoditate şi dorinţa de a ne elibera, care ţine de iubirea de Sine.

Să ne păstrăm mintea pozitivă şi să ne luăm puterea înapoi!

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu