marți, 27 februarie 2018

27.02.2018


Ceea ce am început ieri, ca şi comunicare indirectă, terminăm astăzi, numai că nicio zi nu se aseamănă identic cu cealaltă.

Astăzi, avem provocarea să vedem lucrurile dincolo de vălul lor, dincolo de ceea ce putem percepe cu ochiul liber sau cu mintea noastră. Suntem provocaţi să trecem dincolo de primele impresii şi să ne dăm voie să pătrundem cât mai adânc înţelesul locurilor.

Este posibil să ne ataşăm de primele informaţii care ne vin şi să considerăm că aceasta sunt cele pe care le aşteptam, dar dacă facem acest lucru, nu căutăm mai profund şi nu ne dăm voie să explorăm până la capăt.

Astăzi, ne putem provoca mintea să fie iscoditoare, să caute să cunoască înţelesul ascuns al lucrurilor, dar pentru a putea face aceste lucru este nevoie să o menţinem într-o formă neutră, în care să nu ataşeze, informaţiilor pe care le primeşte, o etichetă de pozitiv sau negativ.

Dacă mintea noastră este destul de deschisă, astăzi poate face un pas important, acela de a se echilibra cu intuiţia şi astfel să înţeleagă până unde poate ea să meargă şi de ce are nevoie de informaţia pe care intuiţia i-o poate aduce, să înţeleagă cum să se armonizeze cu ea şi cum poate valorifica mai bine acest parteneriat.

În privinţa comunicării, astăzi suntem mult mai acizi, aşa că dacă ieri am scris mai mult, astăzi venim să adăugam sarea şi piperul, să aducem ironia, ceea ce dă savoare creaţiei noastre, aşa cum condimentele dau savoare mâncării.

Atenţie, însă, până unde ne întindem cu ironia, pentru că este posibil să intrăm pe un trend de a ironiza tot, ceea ce ne pune în postura de "deşteptul pământului", care le ştie pe toate, dar care nu face nimic pentru a se schimba pe el primul! Să fim atenți la ironia la adresa credinţei şi bisericii!

Şi, dacă tot suntem mai analitici astăzi, să facem şi o analiză a cauzelor comodităţii noastre, pentru a ştii cum să lucrăm cu ea pe viitor, cum să trecem peste ea şi cum o putem folosi pentru evoluția noastră. Se ştie doar că dacă vrei să rezolvi o sarcină dificilă o dai unui leneş pentru că el va găsi soluţia optimă să o rezolve.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu