vineri, 2 februarie 2018

2.02.2018


Cu toate că nu este prezent în centrul mandalei, mentalul este cel care este în centrul atenţiei, în sensul că avem o provocare mare astăzi în zona mentalului negativ, a spiritului nostru critic, a modului în care am stabilit relaţiile până în acest moment, a modului în care ne-am cedat puterea personală de dragul apartenenţei la un grup, la o relaţie, a modului în care ne-am găsit sau nu, propriul autocontrol.

Este o zi de dublu doi, care ne poate adânci în fricile minţii noastre negative sau, dimpotrivă, ne poate ajuta să conştientizăm toate aceste dezechilibre pe care ni le-am produs şi, dacă dorim, putem decide că ieşim din ele, să mergem mai departe, să ne reechilibrăm, să ne recâştigăm puterea personală şi să ne luăm viaţa înapoi.

Energie vindecătoare de astăzi ne ajută să ne îndreptăm mai mult către noi, ne ajută să ne iertăm şi să facem pace cu tot trecutul nostru, cu alegerile noastre trecute care, chiar dacă le considerăm greșeli, în realitate, ne-au fost adevăraţi învăţători. Iertând trecutul şi opţiunile noastre de atunci, pentru că acela era nivelul nostru atunci, ne putem aduce forţa noastră vitală, în prezent, în viaţa noastră actuală şi o putem folosi pentru a da putere planurilor şi proiectelor noastre actuale.

De asemenea, iertându-ne, reuşim să îndepărtăm toate sentimentele de vină de la nivelul Sufletului nostru, iar acesta va putea radia la adevăratul său potenţial şi îşi va putea manifesta, pe deplin, creativitatea. De asemenea, iubirea de Sine se va îmbunătăți, iar acest lucru se va vedea şi în relaţia noastră cu ceilalţi şi cu modul în care ne privesc şi interacţionează cu noi.

Artistul din noi se vrea ascultat astăzi pentru că are ceva de spus, de creat de comunicat prin forme şi imagini. Universul îl sprijină să se manifeste, aducându-i inspiraţie şi intuiţie, ajutându-l să se conecteze acolo unde este nevoie să găsească informaţia pe care să o aducă celorlalţi.

De asemenea, Universul ne ajută să ne descoperim blocajele din trecut şi să înţelegem modul în care ele ne-au afectat până în prezent şi, astfel, prin iertare, să ne eliberăm de ele. Să fim, aşadar atenţi la informaţiile pe care le primim şi să vedem legăturile pe care le fac cu ceea ce noi ştiam.

Să ne găsim momentul nostru de meditaţie şi rugăciune, astăzi, şi toate lucrurile se vor aşeza spre binele nostru suprem. Să ne păstrăm optimismul, pentru că orice situaţie care ni se pare negativă, în prezent, nu este este decât una pozitivă care încă nu a ajuns la maturitate.

Să facem mişcare şi să ne dăm voie să ne vindecăm la toate nivele noastre!

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu