joi, 22 februarie 2018

22.02.2018


Manifestarea energiei iubirii, astăzi, este direct proporţională cu modul în care ne-am consolidat aura şi am reuşit să trecem peste fricile interioare, altfel putem manifesta în continuare aceste frici.

Sufletul nostru lucrează cel mai bine doar atunci când poate să se expandeze şi să se manifeste la întreaga sa capacitate, altfel va rămâne doar într-o stare permanentă de teamă, de irascibilitate, de lipsă de acţiune şi determinare.

Şi, cum creativitatea noastră ţine de Sufletul nostru, astăzi putem fi foarte buni comunicatori, având idei foarte bune şi care ne vin spontan sau putem fi ca un şoricel încolţit, care stă în colţul său şi care nu are curajul să spună nimic.

De aceea, indiferent de ceea ce vrem să facem astăzi, primul lucru pe care îl avem de făcut este să ne curăţăm Sufletul, iar dacă nu ştim o metodă anume avem la îndemână rugăciunea. Numai după ce am făcut aceste lucru putem cu adevărat să ne manifestăm întregul nostru potenţial şi să fim cu adevărat curajoşi.

Comunicăm foarte bine astăzi, pe toate canalele şi ne putem găsi curajul de a spune lucrurile pe care le-am tot ţinut în noi. Avem curajul să prezentăm concluziile la care am ajuns, fără a ne mai întreba de reacţia celor din jurul nostru. Universul ne susţine direct această comunicare, mai ales pe cea scrisă, aducându-ne multă inspiraţie, motivaţie şi idei noi.

Aşa că astăzi putem să facem un experiment. După ce ne-am curăţat Sufletul, să luăm un pix şi un caiet şi să ne dăm voie să visăm, să scriem toate lucrurile care ne vin în cap, chiar dacă sunt idei din domenii diferite şi ni se pare că sărim aşa de la una la alta. Pur şi simplu acele idei aşteptau să fie exprimate şi aduse la suprafaţă şi acum nu mai aşteptă să fie sortate. Le putem sorta după aceea, dar acum este important să le exprimăm.

Dacă vom reuşi să menținem mentalul în zona neutră, atunci ideile vor curge libere şi neinfluenţate de noi.

Să fim atenţi la comoditate, la ceea ce doream să facem şi nu reuşim săp ne urnim, pentru că acolo avem un blocaj, dar şi la stările de irascibilitate şi nervozitate, care tot din fricile noastre pornesc.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu