miercuri, 28 februarie 2018

28.02.2018


Universul, prin prezenţa şi ghidarea Sa, ne sprijină să trecem peste fricile interioare şi să avem curajul să luăm deciziile corecte. 

Sunt decizii pe care le-am amânat de ceva timp şi credem că nu suntem pregătiţi să le realizăm. Întrebăm în stânga şi în dreapta, cutăm să aflăm mai multe informaţii, însă, în realitate, nu avem curajul necesar care să ne împingă să trecem la acţiune. 

Tot amânând acest start, am creat un zid mare în faţa noastră, zid pe care numai noi îl mai putem sparge. Este un zid format din toate fricile noastre, toate gândurile negative rezultate de aici, din toate proiecţiile pe care le-am făcut. În realitate, însă, acest zid nu are o fundaţie solidă şi poate fi oricând dărâmat, asta dacă ne oprim din a mai crea scenarii bazate pe frică şi a trece odată la acţiune.

Energia zilei vine să ne ajute să ne clarificăm intenţia şi de aceea ne aduce, în prim-plan, acele situaţii care trenează de mult timp, dar nu pentru că Universul vrea să ne pedepsească, ci pentru că El consideră că a venit momentul să le rezolvăm.

Să ne lăsăm, aşadar ghidaţi de intuiţie şi să facem ce avem de făcut, să spunem ce avem de spus, să mergem unde avem de mers. Iar dacă am primit o informaţie, să trecem la acţiune, pentru că dacă o amânăm, amânată va rămâne până când ăi va veni scadenţa şi atunci va trebui să facem acel lucru fie că ne place sau nu. Numai că, atunci când îi vine scadenţa, s-ar putea să-i vină la pachet cu cea a altor amânări şi, pe o perioadă scurtă de timp, vom reînvăţa ce înseamnă şi fim eficienţi şi "în priză". 😀

Ziua de astăzi ne aduce echilibrul şi ne ajută să facem pace între toate aspectele vieţii noastre, ne ajută să găsim timpul optim pentru activităţile pe care dorim să le realizăm astfel încât să nu neglijăm pe una în defavoarea celeilalte.

Irascibilitatea poate apărea astăzi, însă, dacă ştim cum, o putem transforma în vitalitate. În loc să ne enervăm că nu am făcut ceva, mai bine începem să facem şi, surpriză, s-ar putea să ne iasă.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu