marți, 30 aprilie 2019

30.04.2019

Dacă astăzi simţim că ne tot mănâncă limba să spunem ce avem de spus, nu ni se pare.

Este o zi cu multă comunicare, dar şi cu o vibraţie de zece, ceea ce ne aduce mai mult curaj, mai multă iniţiativă, iar această combinaţie ne face să spunem lucrurilor pe nume, poate nu chiar în cel mai plăcut mod pentru ceilalţi (acum depinde de fiecare cum stă cu diplomaţia), dar cu siguranţă cu un sentiment de eliberare pentru noi.

Avem şi multă iubire în mandala de astăzi, ceea ce ne poate împinge, la rândul ei, să ne punem punctul de vedere, pentru că numai aşa vor afla şi ceilalţi care este părerea noastră şi numai aşa vor şti ce avem noi de spus. De aceea, iubirea noastră de Sine este provocată astăzi, este supusă la teste pentru a vedea dacă o manifestăm sau încă mai avem reţineri în această privinţă.

Reţinerile pot apărea astăzi mai ales din zona mentalului, deoarece provocarea zilei este pe mentalul pozitiv şi se adaugă provocării lunii pe mentalul neutru, deci este o zi în care mentalul nostru îşi poate face de cap în modul cel mai nefavorabil nouă.

Putem folosi rugăciunea, putem folosi meditaţia pentru a-l putea calma, dar îl putem şi curăţa de eventualele programe şi tipare negative pe care le identificăm. Putem asculta o muzică de relaxare sau anumite lucruri motivaţionale. De asemenea, să fim atenţi la ideile pe care le aduce în prim-plan, la ceea ce ne aduce din trecut, pentru că acolo sunt lucruri nerezolvate şi care ne împiedică să evoluăm.

Totodată, având în vedere tot turcoazul din mandala de astăzi, să vedem unde anume ne minţim şi unde ne-am format anumite opinii la care nu vrem să renunțăm, nu vrem să vedem că nu mai sunt valabile în contentul actual.

Să avem grijă de Sufletul nostru astăzi, dar şi de Timus, pentru că acolo ne regăsim bucuria vieţii, plus că vom beneficia şi de o creştere a stării de imunitate a organismului!

Şi, dacă ne dăm voie să visăm în modul constructiv, s-ar putea să primim informaţii noi, idei l care nu ne-am mai gândit până acum, cu condiţia să le dăm voie să vină, dar mai ales cu condiţia să ne dăm voie să ne ridicăm deasupra tuturor problemelor şi blocajelor pe care le resimţim.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu