miercuri, 28 august 2019

28.08.2019

Cel mai important aspect al comunicării este faptul că face legătura între oameni, iar această legătură ajută la progresul omenirii în general, dar şi al fiecărui individ în special.

Comunicarea ne ajută să primim informaţii, idei, cunoaştere, dar ne ajută să le şi dăm mai departe celor care au nevoie de ele. De aceea, este necesar ca în comunicare să păstrăm un echilibru între ceea ce dăm şi ceea ce primim.

Una dintre probleme actuale ale societăţii în care trăim este tocmai lipsa comunicării, chiar dacă trăim într-o societate care comunică excesiv.

De fapt, se simte acut nevoia de comunicare faţă în faţă, în care fiecare persoană să-şi spună opinia şi să se ajungă la o cale de mijloc. Din păcate, ne ascundem în spatele unui telefon, al unei tastaturi, fiind adevăraţi "zmei" din această poziţie, dar incapabili să gestionăm o situaţie care presupune comunicare atunci când suntem puşi faţă în faţă cu cealaltă persoană.

De fapt, trăim într-o stare de teamă de a comunica, o teamă pe care o avem în interior şi pe care o somatizăm, în exterior, prin diverse comportamente: teama de a vorbi în public, de a avea un dialog faţă în faţă, de a da informaţia mai departe din cauză că ne facem tot felul de scenarii negative referitoare la modul în care vor reacționa ceilalţi etc.

Toate aceste temeri ne ţin, din păcate, în anumite scheme şi zone înguste de confort, în care interacţionăm doar cu un număr restrâns de persoane, fără a da voie şi altor persoane să ne cunoască şi să interacţioneze cu noi.  La prima vedere, mijloacele actuale de comunicare, au o vină foarte mare, prin faptul că ne-au creat aceste zone de confort, numai că, în realitate, asemenea cuţitului cu care poate fi tăiată carnea sau cu care poate fi omorâtă o persoană, de fapt, noi suntem cei care ne-au folosit de tehnologia actuală pentru a ne izola, pentru a refuza comunicarea, pentru a ne restrânge şi mai mult zona de confort.

Suntem într-o zi de vibraţie trei, care ne poate aduce multă bucurie, numai că nu ne putem bucura singuri, ci împreună cu ceilalţi, dar şi într-o zi cu provocare pe zece, care ne face un inventar al curajului nostru, mai ales în zona comunicării.

Este nevoie să ne adresăm întrebări legate de refuzul nostru de a comunica, mai ales cel provenit din teamă, pentru că acolo avem de învăţat ceva, avem de trecut un hop care, de cele mai multe ori, are legătură cu stima de Sine, cu modul în care ne vedem noi pe noi, cu modul în care ne desconsiderăm. Dacă am studiat ceva, de-a lungul unei perioade de timp şi am ajuns la anumite concluzii care pot ajuta şi pe ceilalţi să-şi îmbunătățească viaţa, ce anume ne împiedică să dăm mai departe această informaţie? Avem, la îndemână o seria de canale video, avem la îndemână reţelele de socializare, avem la îndemână cartea, fie în format electronic, fie pe hârtie.

Să căutăm astăzi să ne dăm răspuns la aceste întrebări legate de comunicare şi să căutăm să fim cinstiţi cu noi în această privinţă, mai ales că turcoazul ne cheamă întotdeauna la adevăr!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu