joi, 1 martie 2018

1.03.2018


Martie începe direct cu începutul, cu creaţie, cu noi proiecte.

Este ca şi cum ne-ar spune că este momentul să ne trezim, să începem să creăm, să începem să folosim energia aceasta, care caracterizează venirea primăverii şi care creşte cu fiecare zi. Ne invită astfel să ne racordăm la aceste flux de creştere şi dezvoltare şi să-l lăsăm să ne energizeze vieţile şi proiectele.

Este o zi foarte bună pentru pus seminţe în pământ, pentru a demara noi proiecte, pentru a face copii.

Este nevoie să gestionăm tot acest foc de astăzi şi să-i găsim utilitate, să "gătim" cu el şi să evităm astfel să-l lăsăm să ne ardă sau să ardă nefolosit. 

De aceea, astăzi este bine să ne luăm puterea înapoi din toate proiectele în care nu mai avem nimic de făcut şi să o direcţionăm către altele noi, care chiar merită energia şi atenţia noastră. Astfel, energia noastră combinată cu "focul" din centru mandalei, pot crea un val mare de determinare şi materializare.

Pentru a putea însă să determinăm mult mai uşor este nevoie să implicăm şi Sufletul, să-i dăm voie să se manifeste şi să aducă emoţie şi bucurie. Dacă stăm să ne analizăm proiectele care ne-au reuşit, vom descoperi că cele la care am pornit cu emoţie şi cu un sentiment de bucurie şi speranţă, acelea au fost cele care au reuşit. De ce? Pentru că Sufletul a fost prezent şi implicat acolo, iar acea emoţia ne-a împins către realizarea proiectului, ne-a dat forţa de a-l materializa. 

Dacă nu simţim bucurie atunci când facem un lucru, îl vom face foarte greu sau, la un moment-dat ne vom bloca şi nu vom mai dori să continuăm. De ce? Pentru că simţim că nu avem nicio satisfacție, nicio bucurie, nicio utilitate. Şi atunci, secretul este să găsim, în orice proiecte pe care îl realizăm, partea care să ne aducă bucurie şi împlinire şi să ne raportăm la ea şi astfel îl putem materializa.

Cei care doresc să demareze un proiect artistic, creativ sau să scrie ceva, fie o carte, un articol, un studiu, sau chiar să creeze un blog, astăzi este o zi foarte bună pentru a demara. Orice efort, oricât de mic, în această privinţă, înseamnă o piatră de temelie, mai ales că întreaga lună este favorabilă. Dar, dacă astăzi punem o mică pietricică, mâine ar fi bine să punem două şi aşa mai departe, astfel încât să nu treacă nicio zi în care să nu lucrăm la proiectul nostru. de fapt, secretul materializării lucrurilor, pe lângă implicarea Sufletului, este efortul constant, zi de zi şi eficient.

Mentalul este şi al prezent şi puternic luna aceasta şi numai de noi depinde dacă reuşim să-l păstrăm în zona pozitivă şi să-l folosim la creaţie.

Avem putere de rugăciune astăzi, vibraţia zilei stimulând rugăciunea, aşa că am putea să spunem câteva rugăciuni care să ne aducă mai multă claritate în gândire şi să sprijine energetic proiectele demarate.

Este posibil să dorim să ne retragem astăzi într-un loc liniştit şi să ne punem gândurile în ordine, să dorim să ne resetăm. Este perfect normal şi cine simte să facă acest lucru, să nu mai amâne, pentru că altfel va creşte nivelul de irascibilitate.

O primăvară frumoasă să avem şi să ne realizăm toate proiectele pe care ni le-am propus şi care sunt în acord cu Voinţa Divină!

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu