marți, 10 iulie 2018

10.07.2018


Astăzi, avem în meniu, o veritabilă zi de zece, atât ca vibraţie cât şi ca provocare, o zi în care să ne asumăm curajul şi să-l manifestăm. 

Avem, de asemenea, o zi de creaţie, iar provocarea noastră de astăzi este să avem curajul să creăm, să avem curajul să dăm formă energiei şi darurilor care se găsesc în interiorul nostru. Dar, de ce să avem curajul?

Pentru că, de cele mai multe ori, despre aceste lucru este vorba, despre curajul de a face, de a da viaţă, de a concretiza. 

Venim cu diferite talente care ne dau deschiderea spre un anumit domeniu dar, de multe ori, tocmai temerile noastre interioare ne blochează să dezvoltăm aceste talente, ne blochează să le manifestăm la întregul lor potenţial. de fiecare dată simţim nevoia să ne raportăm la ceva, la cineva, ca şi cum am avea nevoie să ne şoptească cineva, de fiecare dată ce să facem sau să ne confirme că ceea ce facem este bine sau nu.

De aceea, în această lume, sunt puţini lideri şi foarte mulţi urmăritori, pentru că liderii au curajul să demareze, să înceapă, să creeze lucruri noi, să conducă, să fie diferiţi, iar urmăritorii au nevoie de cineva după care să se ţină.

Ziua de astăzi ne provoacă să ne asumăm partea de lider din noi, să ne asumăm curajul începutului, dar mai ales al drumului.

Şi, pentru că tot este cu comunicare indirectă pe mijloc, să ne asumăm curajul de a da informaţia, fără a mai întreba într-o sută de direcţii şi persoane. Să spunem ce avem de spus, mai ales dacă vine din Sufletul nostru, pentru că aceasta este cea mai bună confirmare.

Învăţarea este şi ea favorizată, aşa că să punem pe carte, pe cursuri etc. şi să ne dăm voie să primim informaţia, dar mai ales să-i dăm voie să ne ajute în evoluţia noastră.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu