sâmbătă, 21 iulie 2018

21.07.2018


Ziua de astăzi ne aduce, în prim-plan, întrebări legate de ceea ce vrem să facem cu viaţa noastră, despre ce anume vrem să schimbăm la ea, ce anume vrem să îmbunătățim, despre regândirea locului nostru în acest moment.

Este o zi cu provocări la nivelul iubirii de Sine, iar situaţiile care trenează de ceva vreme se cer acum rezolvate, pentru că pur şi simplu simţim că nu mai putem sta aşa cum am fost până acum, nu mai putem continua în aceeaşi manieră.

Aceste provocări pe care le avem la nivelul iubirii de Sine nu fac altceva decât să ne facă, în sfârşit, să căutăm să obţinem lucruri mai bune pentru noi, să vrem să evoluăm, dar totul plecând de la premisa că merităm, că în sfârșit ne dăm voie să primim, iar acest lucru vine din interiorul nostru unde au avut loc transformări, iar în urma acestor transformări am înţeles, în final, ce anume dorim, ce anume nu ne dăm voie să experimentăm, unde anume ne blocăm.

Rolul nostru în această viaţă, de fapt, suma tuturor rolurilor pe care le avem de "jucat" în această viaţă, sunt cele care se cer regândite, astfel încât să începem să le manifestăm numai prin prisma iubirii de Sine, pentru că numai prin această energie, de fapt, ne dăm voie să obţinem maximul din cât avem voie să primim.

Aşa că dacă astăzi avem întrebări legate de ce anume am putea schimba la noi şi la ceea ce facem în prezent, atunci acest întrebări sunt cât se poate de reale şi ele vin ca răspuns la suma experienţelor pe care le-am avut de-a lungul timpului, iar acum s-a atins masa critică necesară pentru a regândi lucrurile în viaţa noastră.

Să ne lăsăm Sufletul liber, să ne lăsăm intuiţia liberă şi să ne dăm voie să visăm, pentru că suntem într-o zi de vibrație trei, care ne scoate, la suprafaţă, partea pozitivă a minţii noastre, cea care ne conectează cu bucuria vieţii.

Să avem curajul să primim informaţiile, chiar dacă nu toate au, în acest moment, un sens pentru noi, deoarece, cât de curând vor intra în puzzle-ul vieţii noastre şi îşi vor găsi locul.Important este ca noi să avem curajul să le acceptăm şi să ne lăsăm ghidaţi de ele.

Puterea noastră pe cuvânt este mare astăzi, aşa că să fim atenţi la cuvintele pe care le rostim şi, mai ales, la energia pe care o punem în ele pentru că ne influențează viaţa în viitor. Indiferent cât de mult ne supără ceva, să căutăm să rămânem calmi şi să demontăm acea problemă piesă cu piesă până când ajungem la sursa ei.

Roşul de pe nivelul doi de astăzi ne aduce puterea de a demara lucruri noi, de a începe noi proiecte, mai ales dacă informaţiile legate de ele ne-au venit prin intuiţie.

Pe de altă parte, aduce şi multă energie sexuală, ceea ce ar fi bine de experimentat, nu de alta, dar mai reducem din stres şi din blocajele pe meridiane. 😀

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu