duminică, 15 iulie 2018

15.07.2018


Vindecarea ne vine astăzi din exprimarea creativităţii, a acelei părţi din interiorul nostru care se foloseşte de scris, de artă, de design pentru a se exprima şi pentru a aduce, la suprafaţă, părţi din noi despre care nu nici ştiam că există.

Creativitatea, prin modul ei de manifestare, ajută la vindecarea mentalului, ajută la punerea sa în lumină şi scoaterea la suprafaţă a părţilor sale ascunse care doresc să fie cunoscute şi vindecate.

Avem mult mental în mandala de astăzi, iar acest lucru îi va da curaj să se manifeste sub diferite forme, de la cele mai armonioase până la cele mai mai puţin armonioase.

Este modul prin care mentalul îşi dă în petec cum se spune şi îşi expune astfel şi partea luminoasă, dar şi mai puţin luminoasă, lăsându-ne astfel să vedem cum este el cu adevărat. 

Putem, cu această ocazie, să observăm tiparele pe care le manifestă şi care îl conduc, pentru că acum, simţindu-se puternic, le expune pe toate, chiar şi pe cel mai ascunse.

Să folosim toată această deschidere a mentalului pentru a învăţa lucruri noi, pentru că acum putem trece, mai uşor, de barierele prin care refuza informaţia. Este nevoie să creăm noi tipare, iar pentru a face acest lucru este nevoie să fim constanţi în acţiuni, să ne găsim timp zilnic pentru a realiza acel lucru şi astfel mentalul nostru să-l preia ca pe un nou obicei. Nu va fi uşor, dar depinde de noi să ne educăm şi să ne impunem voinţa.

Să fim atenţi la roşul din jurul mentalului, pentru că ceea ce gândim poate fi amplificat prin energia pe care roşul o are. El ne poate accentua ideile bune pe care le avem şi ne poate da energia necesară pentru a le concretiza, dar ne poate accentua şi obositoarele scenarii pe care mintea noastre le poate face, dându-le, astfel, apă la moară.

Rugăciunea vine să ne ajute atunci când mentalul nostru se dezechilibrează şi îl ajută să se întoarcă la rolul său de bază. Tot ceea ce avem de făcut este să o folosim. 

Să fim atenţi la păstrarea echilibrului Minte-Suflet, deoarece toată această energie mentală tinde să reducă rolul Sufletului în viaţa noastră, iar pentru a putea fi creativi avem nevoie de un Suflet liber şi armonios.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu