marți, 31 iulie 2018

31.07.2018


Încheiem această lună într-o atmosferă dominată de energia banilor şi a muncii.

Pe de o parte, energia zilei poate fi derutantă pentru noi, mai ales la nivelul mentalului, pentru că avem provocarea de a-l menţine cât mai neutru. 

Deruta se poate traduce prin faptul că vrem să realizăm multe, dar este ca la pâlnie, în sensul că pe țeavă intră doar pe rând, aşa că, pentru a beneficia de energia acestei zile şi pentru a evita să ne trezim la sfârşitul ei că nu am făcut mai nimic, avem nevoie, în primul rând, de organizare, de planificare a activităţilor, mai ales că energia acestei zile se continuă şi pe parcursul zilei de mâine. Aşa că, dacă ne organizăm, vom reuşi să manifestăm mai multe lucruri decât dacă începem unele, la abandonăm, începem altele, le reluăm pe cele vechi şi aşa mai departe, pentru ca la sfârşitul zilei să ne dăm seama că nu am făcut nimic concret şi mai suntem şi obosiţi.

Provocarea zilei este să trecem peste comoditate, peste acea stare de lehamite şi amânare, pentru că, interiorul nostru, ni se pare că avem mult de muncă. Întrebarea firească este mult de muncă la ce? Pentru că dacă noi nu ne organizăm, în sensul să ne axăm efortul pe anumite activităţi, atunci, cu siguranţă tot ceea ce am dori să facem, plus ceea ce nu am făcut până acum, ni se vor părea atât de mult încât ne vor copleşi. De aceea, este bine să ne concentrăm pe câteva pe care le putem realiza şi atunci, cu siguranţă, la finalul lor, pe de o parte vom mulțumiți de rezultat, iar pe de altă parte dar vom vedea că acel "munte" de activităţi s-a redus considerabil şi acum pare, mai degrabă, un deal.

Dacă încă nu ne-am făcut o agendă, atunci ar fi cazul să ne-o facem, să începem să avem o evidenţă a ceea ce vrem să realizăm şi, cu siguranţă, vom experimenta o bucurie mare când, la sfârşitul fiecărei zile, vom tăia de pe listă, tot ceea ce am făcut. 

Este o metodă foarte bună pentru a ne aprecia pe noi înşine şi a ne desconsidera mai puţin. Este o metodă prin care ne putem auto educa şi putem vedea că avem şi noi un rol în viaţa aceasta, în lumea aceasta, că nu suntem inutili.

În plus, prin ţinerea unei agende cu programul nostru şi respectarea acestui program, ne vom lua timpul înapoi din toate acele activităţi parazite.

Să fim atenţi la iubirea pe care o acordăm trupului nostru, pentru că este posibil să iasă la suprafaţă anumite aspecte legate de lucrurile care nu ne plac la corpul nostru. Art fi bine să începem să lucrăm şi la acest aspect, dacă există şi cea mai bună metodă ar fi să ne privim în oglindă, complet dezbrăcaţi şi să avem curajul să ne vedem aşa cum suntem, fără a ne mai minţi în vreun fel. După ce am identificat toate zonele care nu ne plac, de pe corpul nostru, să ducem o mână acolo şi să ne cerem iertare faţă de ele pentru că le-am neglijat şi că manifestat răutate la adresa lor. Numai acceptându-le aşa cum sunt şi dându-le iubire, vom începe să le schimbăm.

În privinţa banilor, ar bine ca astăzi să facem o curățenie în trecut, în sensul că ar fi bine să începem să trimitem iubire către toate acele situaţii când am gândit negativ la adresa lor, când i-am urât, când i-am risipit aiurea pentru a scăpa de ei. Toate acestea au rămas în câmpurile noastre şi ne influenţează comportamentul actual, dar şi viitor în privinţa banilor.

De asemenea, putem începe să lucrăm la tiparele pe care le-am identificat în ceea ce priveşte relaţia cu banii şi putem începe să le schimbăm.

Ar fi de preferat să facem acest lucru începând de astăzi, pentru că avem sprijinul şi zilei de mâine, ceea ce ne poate da un impuls mult mai puternic. Dacă vom amâna această muncă atunci este posibil să ne trezim, din nou, în aceleaşi tipare şi vom fi forţaţi de împrejurări să facem ceva. 

Schimbarea oricum se va produce, pentru că Universul ne conduce tocmai către acele locuri şi situaţii care să ne ajute să scăpăm de tiparele vechi. Deprinde însă de noi dacă facem această schimbare în mod proactiv, adică pornind de la noi sau reactiv, reacţionând la situaţiile din exterior. 

De noi depinde!

Să ne fie de folos!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu