luni, 30 iulie 2018

30.07.2018

Un flux mare de informații se îndreptă către noi astăzi, iar modul în care gestionăm acest flux face diferenţa între reuşită şi eşec.

Chiar dacă avem mov pe centrul mandalei, cheia manifestării lui stă astăzi în modul în care reuşim să ne gestionăm energia mentală, mai exact modul în care reuşim să rămânem optimişti, să rămânem încrezători.

Putem avea tendinţa să ne speriem de ceea ce vine, de necunoscutul din faţa noastră, dar să nu uităm că acest necunoscut are două părţi: una pozitivă şi alta negativă. Dacă ne concentrăm doar pe cea negativă, pe aceea o vom atrage, iar dacă suntem genul care ne place să ni se împlinească previziunile, iar aceste previziuni sunt în general negative, atunci aşa va fi şi putem să ne felicităm încă de pe acum că "am avut dreptate".

Poate facem un experiment astăzi şi ne lăsăm minte liberă, iar de fiecare dată când vrea să preia controlul să o aducem la locul ei. Să o ajutăm să-şi schimbe vibraţia, fie citind o poveste motivatoare, fie ascultând o muzică de relaxare, fie ieşind în natură şi ajutând-o să se relaxeze.

Avem iubirea pe nivelul trei, iar în colţurile acestui nivel avem mentalul. Cum ar fi dacă astăzi am discuta cu mentalul nostru în altă manieră? Cum ar fi dacă am încep să facem pace cu el? Cum ar fi dacă i-am explica, asemenea unui copil, atunci când greşeşte? Cum ar fi dacă i-am oferi mai multe situaţii şi experienţe care să-l ajute să rămână pozitiv? Cum ar fi dacă l-am ajuta să se dezvolte? Cum ar fi dacă l-am curăţa de tiparele negative, arătându-i astfel de unde pornesc problemele lui? Cum ar fi dacă, începând de astăzi, am începe să facem activităţi de sens opus tiparelor pe care le-am identificat, ajutând astfel mentalul să facă se schimbe?

Da, am venit cu tot felul de tipare din vieţile trecute, iar acum suntem blocaţi în ele, dar soluţia este la noi. Să fim cinstiţi cu noi, pentru că este o zi care ne provoacă la a spune adevărul, la a evita minciuna, mai ales la a evita să ne mai minţim pe noi înşine. Să fim cinstiţi şi să recunoaştem că de cele mai multe ori evităm să facem ceva pentru mentalul nostru, ne lăsăm copleşiţi de comoditate şi rămânem acolo, blocaţi în ea.

Dacă astăzi conştientizăm toate aceste lucruri, atunci am făcut un pas mare spre schimbarea noastră, pentru că ne-am expus adevărului şi ne-am eliberat din iluzia pe care o creasem în jurul nostru. următorul pas este să trecem la acţiune, pentru că, de la sine, lucrurile nu se schimbă. 

Să ne dăm voie astăzi să fim puternici, fără a ne speria de propria putere. Să ne dăm voie să primim lucruri frumoase în viaţa noastră şi să ne dăm voie să fim surprinşi de către Universul care întotdeauna ar dori să ne dea mai mult dacă noi i-am da voie.

Aşa că, de astăzi înainte, când cerem ceva, să apunem "Aceasta şi mai mult decât aceasta, dacă este îngăduit!".

Avem putere de rugăciune, pe care o putem folosi să ne aducem mentalul pe o vibraţie superioară, de unde poate gândi optim pentru noi. 

Totodată, avem şi putere pe cuvânt, aşa că ar fi bine să mulţumim Universului pentru acele lucruri pe care le dorim şi încă nu le avem, arătând astfel credinţa în planurile Sale. SĂ nu uităm să adăugăm, la final, "Aceasta şi mai mult decât aceasta, dacă este îngăduit!".

Să ne fie de folos energia acestei zile şi să ne aducă o multitudine de conştientizări!
 
P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu