duminică, 1 iulie 2018

1.07.2018


Începem o altă lună, cu o altă vibraţie, cu alte provocări. Mandala de astăzi ne invită la receptivitate, la deschidere către idei noi, către a învăţa lucruri noi, către a ne manifesta creativitatea, către a ne vindeca mentalul şi a-l transforma într-un aliat de nădejde.

Curajul este cel care caracterizează ziua de astăzi şi vorbim aici de curajul de a ne asuma decizii care să ne ajute să ne transformată viaţa, să o îmbunătăţim, numai că acest curaj depinde foarte mult de modul în care alegem să dăm voie Sufletului nostru să se manifeste, să viseze, să se exprime într-un mod creativ.

La începutul celei de a treia perioade speciale din an, Universul ne provoacă să ne deschide mintea, să acceptăm vibraţiile pe care ni le trimite şi care ne ajută să ne transformăm, care vin să distrugă tipare vechi şi înrădăcinate acolo de mult timp şi care au devenit de mult un blocaj în calea evoluție noastre.

Este timpul pentru nou, pentru deschidere şi acest este mesajul Universului pentru astăzi şi pentru luna care tocmai a început.  Avem o şansă mare ca luna aceasta să lucrăm cu mintea noastră, să-i aducem un upgrade considerabil, care să ne deschidă noi drumuri. Avem şansa să vedem multe văluri date la o parte, să ne deschidem către direcţii noi, cu condiţia să avem curajul să o facem, să avem curajul să credem în inteligenţa Universului, chiar dacă nu vedem tot drumul în faţa noastră.

Avem o lună de vibraţie şapte care vine să ne aducă provocări în modul în care ne gestionăm limitele şi relaţia cu mediul exterior, modul în care facem faţă energiei care vine spre noi. Este un bun moment să începem să lucrăm, pe o perioadă mai îndelungată cu aura noastră, pentru a face o permanență din acest lucru, ceea ce ne va aduce mai mult curaj, mai multă determinare, mai multă forţă în acţiunile noastre. 

Creativitatea ne va însoţi pe parcursul acestei luni, ceea ce ne va ajuta să vindecăm mentalul, să-l ajutăm să se exprime prin alte mijloace. Tot de vindecare poate beneficia şi comunicarea, mai ales dacă reuşim să combinăm, în mod echilibrat, ambele modalităţi. 

Tiparul nostru de pustnic îşi poate găsi multe răspunsuri pe parcursul acestei luni, având şansa să înţelegem ce anume, din interiorul nostru, ne face să-l manifestăm, ce anume mai avem de vindecat, dar mai ales cum.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu