miercuri, 11 iulie 2018

11.07.2018


Universul ne cheamă astăzi să ne asumăm măreţia, să ne asumăm misiunea, pentru că cel mai important lucru în tot ceea ce facem este asumarea.

Ea stă la baza deciziilor noastre şi face diferenţa dintre cei care aleg să facă ceva şi cei care "trebuie" să facă ceva, pentru că atunci când lucrurile ajung la momentul "trebuie" înseamnă că, în realitate noi nu ne asumăm să facem acel lucru şi nu înţelegem sau nu vrem să înţelegem de ce este nevoie să-l facem şi, de cele mai multe ori, îl percepem ca pe o "pedeapsă" pe care Universul ne-o dă.


Asumarea înseamnă, în realitate, curaj, înseamnă că ne asumăm rolul de Creator al propriei noastre vieţii, înseamnă că alegem, proactiv, să facem ceea ce avem de făcut. Dacă nu ne-am dat seama până acum, universul ne dă doar linia principală. Modul în care noi o implementăm în viaţa noastră, modalitatea prin care o manifestăm depind, în totalitate de noi şi de ceea ce ne asumăm.

Asumarea are legătură şi cu iubirea de Sine, pentru că atunci când ne iubim suficient de mult considerăm că este normal să facem lucruri pentru noi, să facem ceea ce ne face plăcere şi ne împlineşte, să luăm deciziile cele mai importante pentru noi fără a aştepta confirmare din partea cuiva.

Avem, astăzi, provocarea lui unsprezece, ceea ce ne poate aduce confuzie în privinţa proprie vieţi, dar care poate fi depăşită dacă alegem să ne asumăm modul în care ne gestionăm viaţa noastră. Confuzia apare mai ales atunci când nu reuşim să luăm o decizie care să rămână fermă, atunci când stăm între două sau mai multe opţiuni fără a alege ceva concret.

Să ne lăsăm liberi să primim mesaje astăzi, să ne dăm voie să ne vindecăm, dar mai ales să vindecăm relaţia cu Divinitatea. Să fim atenţi la ceea ce nu ne place la corpul nostru fizic, dar mai ales la mesajele pe care ni le transmitem şi pe care noi le ignorăm.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Un comentariu: