miercuri, 18 iulie 2018

18.07.2018


În mandale, roşul are în spate cifra 1 şi el dă startul culorilor, de aceea reprezintă începutul, energia creatoare, focul care creează, care transformă. Roşul are o multitudine de valenţe, de aceea este foarte important cum este folosit, cum este gestionat, pentru că, prin naştere (la cei care au roşu în mandală), focul este activat, iar în timpul vieţii avem misiunea de a învăţa cum anume să gestionăm acest foc, cum să-l folosim spre binele nostru, cum să-l folosim pentru a încălzi şi mai puţin pentru a ne arde.

Astăzi suntem sub vibraţia cifrei nouă, dar şi provocarea acestei zile stă tot sub nouă, aşa că cu cât ne deschidem mai mult să vedem viaţa, nu numai prin prisma realităţii din faţa noastră, cu cât de dăm voie să înţelegem partea ei ascunsă, dar mai ales cu cât căutăm să integrăm mai bine toate aceste cunoştinţe în viaţa noastră, cu atât ne vom deschide mai mult către această viaţă şi cu atât mai puţin ea ni se va părea mai puţin misterioasă.

Pentru astăzi, avem de înţeles latura ascunsă a roşului, a modului în care putem îmblânzi acest foc interior, care se poate manifesta diferit la fiecare, să-i înţelegem latura sa întunecată, de care foarte mulţi fugim şi, numai după ce ne ardem suficient de bine, căutăm să vedem ce este cu ea şi cum o putem gestiona.

Dacă reuşim să facem acest lucru, vom înţelege că "regulatorul de combustibil" al focului se găseşte în interiorul nostru şi numai noi suntem cei care dăm drumul la mai mult sau mai puţin combustibil. 

Tot ce avem de înţeles este să acceptăm ceea ce ni s-a dat şi să vedem de ce anume ne-a înzestrat Universul cu acest foc şi la ce anume doreşte să-l folosim. Poate venim cu un caracter mai coleric şi avem de învăţat cum să ne stăpânim, cum să fim calmi când toate se prăbuşesc în jurul nostru. Poate altă dată am folosit sexualitatea în mod greşit sau nu am folosit-o deloc şi acum am venit să o învăţăm, să învăţăm să-i folosim energia şi să o transmutăm. Sau, poate am venit cu multă comoditate şi acum roşul ni s-a dat ca să nu mai lenevim, să începem să ne mişcăm, să începem să pornim la drum, să creăm. Mai este posibil ca, altă dată, să fi luat viaţa şi acum să fi venit să o cream, să o ocrotim.

Roşu pe centru mandalei nu se dă la oricine, pentru că este o energie pe care nu oricine o poate gestiona, aşa că în loc să ne mai plângem de mandala "naşpa" mai bine am căuta să vedem cum anume o putem folosi pentru noi şi pentru propria evoluţie.

Să lăsăm încăpăţânarea la o parte şi să-i dăm drumul, din braţe, lui "nu ştiu". În acel moment vom fi pregătiţi să primim informaţia şi să o integrăm sprer binele nostru cel mai înalt.

Şi, cine ştie, poate astăzi, la sfârşitul zilei, punem pe hârtie şi câteva gânduri legate de ceea ce am învăţat, de informaţia pe care ne-am dat voie să o primim, de schimbările pe care le-am făcut.

Să ne fie de folos şi spre propria creştere tot ceea ce învăţăm astăzi!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Un comentariu: