luni, 23 iulie 2018

23.07.2018


Astăzi ne simţim mult mai energici, pentru că suntem sub vibrația cifrei cinci, care ne aduce mai multă mişcare, iar energia din centru mandalei vine să ne susţină această mişcare, să o sprijine.

Aşa că astăzi avem posibilitatea să facem multe lucruri, iar statul  degeaba nu se numără printre ele.

Toată această energie vine, de fapt, să ne provoace să ne regândim modul în care derulăm diferite activităţi, vine să ne provoace să ne găsim echilibrul, aşa că chiar dacă astăzi primim un flux de energie, acesta, în niciun caz nu ar fi înţelept să-l direcţionăm exclusiv către o singură activitate, ci să folosim acest potenţial energetic pentru a rupe tiparele cu care lucrăm de ceva vreme şi pentru a crea altele noi, care să fie bazate pe echilibru.

Nu întâmplător provocarea noastră de astăzi este iubirea de Sine, pentru că atunci când ne iubim pe noi înşine avem grijă ca toate aspectele vieţii noastre să fie în regulă, să fie în armonie, în echilibru, să fie organizate.

Atunci când noi neglijăm anumite aspecte ale vieţii noastre, de fapt, noi fugim de noi înşine, fugim de acele părţi faţă de care nu avem un respect prea mare şi pe care nu le considerăm importante pentru viaţa noastră. De aceea Universul ne trimite tot felul de provocări până când înțelegem aceste aspecte, până când înţelegem să nu mai fugim de ele şi să le acceptăm.

În concluzie, astăzi, chiar dacă avem roşu pe centrul mandalei, avem şi provocarea de a ne asculta vocea interioară, de a asculta intuiţia, pentru că acolo sunt informaţii despre lucrurile pe care nu vrem să le vedem (şi ne mai mirăm că avem probleme cu ochii!) şi pe care le ignorăm, motivând, de fiecare dată, că nu este timp şi că nu mai avem suficientă energie şi pentru ele.

Uneori avem nevoie ca unele lucruri să ne "chinuie" mai mult, chiar şi cu prezenţa lor, pentru a începe să le luăm în calcul, pentru a începe să ne dăm seama că sunt parte din noi şi din viaţa noastră, pentru a începe să le integrăm.

Dacă vrem să ne bucurăm, cu adevărat, de energia lui roşu, astăzi avem nevoie să aducem în prim-plan acele lucruri de care fugim, să le scoatem la lumină, să înţelegem că ele sunt prezente deoarece sunt parte din viaţa noastră şi numai integrarea lor este soluţia. 

De aceea avem şi comunicarea indirectă pe nivelul doi, deoarece cea mai bună modalitatea de conştientizare ar fi să scriem despre tot ceea ce ne deranjează, fără a ne gândi prea mult la ceea ce scriem, iar la final, când am considerat că am terminat, să citim. S-ar putea să rămânem surprinşi de ceea ce am scris acolo, dar ne va ajuta foarte mult la vindecarea noastră.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu