luni, 16 iulie 2018

16.07.2018


Astăzi suntem sub influența energiei cifrei şapte, pe care o avem atât ca vibraţie a zilei, cât şi ca provocare, plus că se manifestă şi influenţa lui şapte prin intermediul lunii în care ne aflăm.

Aşa că oricât am căutat noi să fugim de şapte şi de provocările sale, oricât am căuta noi să ne băgăm capul în nisip, astăzi Universul vine şi ne pune, în faţă, o oglindă mare ca să fie sigur că, de data aceasta, chiar ne vedem aşa cum suntem. 

Este modul în care Universul ne cheamă să nu ne mai neglijăm, să nu mai fugim de ceva ce, în final, ne va fi favorabil şi ne va ajuta în evoluţia noastră, care ne va da un real avantaj în stabilirea identităţii noastre. Dar, aşa cum ne-am obişnuit, de cele mai multe ori, este vorba despre iubirea de Sine sau, mai bine spus, lipsa ei, care ne face să ne depărtăm de aceste lucruri şi ne ţine la distanţă de a ne cunoaşte cu adevărat.

Ziua de astăzi ne provoacă la introspecţie şi la a lua decizii, pentru că dacă nu ne simţim confortabil în pielea noastră este numai din cauză că nu am învăţat sau nu am vrut să punem limite, să stabilim clar ce facem şi ce nu, cât dăm voie altora să se folosească de energia noastră, cât de mult ne implicăm într-o activitate sau alta. Toate acestea sunt decizii pe care numai noi le putem lua şi de care depinde foarte mult modul în care evoluăm.

Odată ce am învăţat să ne luăm energia înapoi şi să avem limite, putem începe să ne dezvoltăm pentru că, din acel moment, începem să avem mai multă energie pentru viaţa noastră, începem să avem mai mult timp pentru noi, începem să ne preocupăm de planurile noastre, începem să investim energie în ele etc. Pentru cei care erau obişnuiţi cu noi într-un anumit fel, în sensul că puteau beneficia de energia noastră când doreau ei, va fi ceva deranjant şi chiar se vor exprima verbal şi mai puţin plăcut dar, pentru noi, acestea nu vor fi decât teste pe care Universul ni le dă să vadă dacă suntem cu adevărat fermi pe poziţia noastră sau ne întoarcem în vechile tipare.

Albastrul din centrul mandalei de astăzi ne ajută să verbalizăm deciziile noastre, să dăm putere cuvintelor pe care le rostim şi, prin puterea de rugăciune pe care ne-o aduce, ne dă mai mult curaj. Roşul, în schimb, vine să ne aducă mai multă forţă în tot ceea ce facem. Iar violetul ne aduce ghidarea Universului, intuiţia, pe care, dacă o ascultăm, ne învaţă cum să transformăm această zi într-una care să fie bază a creşterii noastre viitoare.

Tiparul din centrul mandalei este şi tiparul actorului care interpretează roluri, aşa că astăzi vorbim despre manifestarea rolului nostru în viaţa aceasta, în acceptarea sau respingerea sa. Putem alege să ne armonizăm cu el, să vedem ce provocări ne aduce sau putem să fugim de el, dar să nu ne mirăm ca va fi mereu în spatele nostru, pentru că este parte din noi. Dacă suntem "actori" buni îl vom juca cât mai bine posibil, pentru că, până la urmă, un actor bun îşi joacă rolul cât mai bine posibil, căutând să înveţe ceva din el, nu fugind de el. De aceea sunt actori care sunt plătiţi cu milioane de dolari pe film, pentru că reuşesc să-şi joace foarte bine rolul.

Cât de mult ne dăm voie să intrăm în pielea personajului pe care îl avem de "jucat", fără a ne identifica neapărat cu rolul? Cât de mult ne dăm voie să interpretăm acest "rol" pe care îl avem în viaţa aceasta? Stăm pe margine şi ne lamentăm de una sau alta sau trecem pe scenă şi începem să ne jucăm "rolul" şi învăţând din fiecare pas pe care îl facem?

Sunt întrebări grele? Depinde din ce unghi le privim - din cel al "jucătorului" efectiv sau din cel al celui care fuge de "acţiune". Să nu uităm că tot ceea ce nu ne asumăm noi, de bună voie, mai devreme sau mai târziu, va veni peste noi.

Să fim atenţi la comoditate, la ceea ce ne blochează să demarăm, la ceea ce ne ţine pe margine şi să căutăm să depăşim acel obstacol. 

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu