marți, 17 iulie 2018

17.07.2018


Dacă ieri am înţeles cum stă treaba cu stabilirea limitelor şi cum ne ajută în evoluţia noastră personală, astăzi este o zi tocmai bună pentru a începe să culegem roadele deciziilor pe care le-am luat ieri.

Avem o zi cu curaj, dar şi cu provocare pentru a ne accepta acest curaj, pentru că odată stabilite limitele, ştim foarte clar cine suntem şi ce putem să facem şi, atunci, ne putem asuma curajul de a face diverse lucruri, de la cele mai mărunte până la cele mai mari.

Cine ne împiedică să fim curajoşi? În primul rând noi înşine, prin toate fricile pe care le avem şi le manifestăm, frici care sunt doar nişte iluzii ale minţii noastre, care nu poate să controleze toate elementele şi atunci se teme de ceea ce nu poate controla.

Astăzi avem curajul cuvântului vorbit, curajul de a spune lucrurilor pe nume, de a aduce adevărul acolo unde este nevoie, de a-l scoate la suprafaţă. Este foarte important, însă, modul în care punem problema, energia pe care o punem în cuvinte, pentru că această energie ni se întoarce. Putem să fim fermi în ceea ce spunem fără a folosi însă cuvinte de vibraţie joasă. 

Să ne păstrăm în energia iubirii de pe nivelul doi şi să o folosim pentru a ne da curajul pe care iubirea de Sine ni-l aduce, pentru că aceste curaj este cel adevărat, cel pe care îl obţinem din manifestarea stimei de Sine şi din acceptarea locului pe care noi îl avem.

Roşul de pe nivelul trei vine să ne ajute să ne manifestăm curajul, vine să ne sprijine în ceea ce avem de făcut. Este foarte important să căutăm, în schimb, să evităm scenariile mentale, pentru că, în acest mod, roşul acela ne poate accentua şi mai mult acest scenarii şi ne poate coborî, tot mai mult, vibraţia.

Totodată, dacă suntem atenţi la cuvintele pe care le spunem, dar mai ales dacă alegem să evităm minciuna şi manipularea, s-ar putea să câştigăm bani astăzi sau încheiem nişte afaceri profitabile pentru viitor.

Să fim atenţi la supărările pe care le avem pe religie, pe preoţi sau chiar pe Divinitate. Să avem curajul să le aducem la suprafaţă şi să le punem în Lumina Adevărului Divin, pentru că astfel s-ar putea să le vedem în alt mod.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu