joi, 12 iulie 2018

12.07.2018


Sunt zile în care Universul ne cheamă la manifestare, iar pentru acest lucru ne dă o sumedenie de instrumente prin care să ne exprimăm, prin care să creăm.

Astăzi este una dintre aceste zile, iar configuraţia ei este una cu care nu ne întâlnim mereu, chiar destul de rară aş putea spune.

Dacă până la această oră nu ne-am hotărât ce să facem cu energia care ne este pusă la dispoziţie, încă nu este prea târziu pentru a a alege, pentru a face planuri, proiecte, pentru a demara ceva nou.

Munca este cea care este bine aspectată astăzi, dar şi roadele acestei munci nu se vor lăsa aşteptate, aşa că ceea ce începem astăzi ne poate aduce mari satisfacţii în viitor. Important este să demarăm şi, în perioada următoare să menţinem ritmul.

Orice începem astăzi, indiferent de domeniu, atâta timp cât este din intuiţia noastră, beneficiază de o energie foarte mare, iar acest lucru este foarte important pentru evoluţia viitoare a proiectului.

Galbenul din centrul mandalei şi de pe nivelul șapte ne aduce putere de muncă şi ne ajută să ne armonizăm cu energia acestei lumi, ne ajută să ne împământăm, ceea ce, în final, se traduce printr-o putere mai mare de materializare.

Roşul de pe nivelul trei vine şi ne dă voinţa de a porni, ne dă focul de care avem nevoie pentru a pune în mişcare tot galbenul.

Culoare bleu de pe nivelul paru ne aduce energia creaţiei, ne ajută să concretizăm ceea ce vrem să facem. De asemenea, ne dă capacitatea de comunicare.

Albastru închis de pe nivelele doi şi opt ne aduce, în primul rând, puterea de rugăciune, prin care să cerem Universului ajutorul în ceea ce vrem să facem, să cerem instrumentele necesare, folosind în special rugăciunea de mulţumire. De asemenea, ne dă puterea pe cuvântul rostit, dar şi scris, iar modul în care folosim cuvintele ne poate mări puterea de materializare.

Rozul de pe nivelul cinci ne aduce capacitatea de a învăţa, de a acumula cunoştinţe noi, de a gândi într-un mod creativ. Să ne păstrăm, mentalul pe modul pozitiv şi atunci toate celelalte culori vor lucra mult mai bine pentru noi.

Iar portocaliul ne aduce vindecare, ne aduce curaj, ne aduce forţa necesară pentru a trece peste toate obstacolele mai mari sau mai mici.

Avem în faţă un Corn al abundenţei, iar modul în care folosim darurile sale depinde numai de noi şi de ceea ce vrem să facem.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu