miercuri, 10 iulie 2019

10.07.2019

Astăzi este despre credinţă, despre ceea ce credem şi cât de mult ne încredem în ceea ce credem sau afirmăm că credem, însă este mai mult decât atât.

"Cred într-Unul Dumnezeu ..." începe Crezul pe care îl spunem foarte des, dar oare aşa este? Chiar credem cu adevărat în El? Chiar îi facem voia chiar şi atunci când nu o înţelegem?

Nu înţelegem, de multe ori, planul Divin, dar ne lăsăm intuiţia liberă să ne ghideze pe drumul pe care universul ni-L deschide în faţa noastră? Aici se testează credinţa noastră, în modul în care avem răbdare cu Universul să-şi desăvârşească planul din care noi facem parte, chiar dacă nu ştim, de pe acum finalul. Restul este pură demagogie, spectacol în care ne bătem cu pumnul în piept că noi credem şi că o credinţă mai mare ca a noastră nu are nimeni. De fapt, în momentul în care credem, de fapt, nici nu mai este nevoie să afirmăm acest lucru deoarece înţelepciunea la care am ajuns ne este suficientă.

O altă problemă pe care o avem când ne raportăm la credinţă este orgoliul, care pe principiul competiţiei caută să-şi promoveze propria credinţă şi religie, comparând-o mereu cu altele. Bineînţeles, credința sa şi religia din care face parte sunt net superioare tuturor celorlalte, iar cu această convingere se poziţionează pe o treaptă superioară uitându-se, de sus, la toţi ceilalţi, mai ales la cei care sunt din religii diferite de a sa, bineînţeles net inferioare religiei sale. Şi, cu această iluzie a superiorităţii mergem prin viaţă, iar când ajungem să ne confruntăm cu o problemă reală, care nu poate fi rezolvată doar prin afirmarea superiorităţii credinţei sau religiei, atunci totul cade în jurul nostru şi ne este foarte greu să ne ridicăm.

Avem, şi astăzi, provocarea iluziilor, a acelor văluri pe care am ales să le punem în locul realităţii, iar tiparul de pe centrul mandalei este, în mod special unul care preferă, de multe ori, să se mintă printr-o iluzie autocreată decât să se confrunte cu realitatea şi să o înţeleagă.

Provocarea numerologică a zilei este zece, adică totul sau nimic, aşa că dacă vrem să alegem totul, atunci să alegem să vedem realitatea aşa cum este, nu cum ne-am imaginat-o noi. 

Şi dacă tot vorbim de alegeri, să alegem să ne iubim pe noi înşine, să alegem să facem lucruri şi pentru noi. Cine ştie, poate ne va fi şi mai bine! Doar testând aflăm!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu