marți, 23 iulie 2019

23.07.2019


Avem o minte foarte ageră astăzi, pusă pe creaţie, mai ales dacă o lăsăm să viseze constructiv şi îi creăm mediul propice pentru a crea. 

Este o minte iscoditoare, care caută să cunoască, să afle, să exploreze, care este dispusă să pună la îndoială ceea ce există până în acest moment, dar mai ales este dispusă să iasă din ţarcul de confort pentru a explora, pentru a învăţa lucruri noi, pentru a vedea orizonturi noi.

Este una dintre zilele bune pentru a face schimbări, pentru că, de multe ori, mintea noastră este cea care se opune schimbărilor. Astăzi, în schimb, este foarte jucăuşă şi dacă vrem să lucrăm cu ea, este nevoie să o facem prin joacă, provocând-o să-şi imagineze, să vizualizeze, să creeze imagini pozitive pe care să le aibă mereu în faţă şi către care să se orienteze.

De fapt, în această direcţie putem începe să o educăm astăzi, să-şi creeze imagini pozitive după care să se ghideze, creând astfel o hartă care să-i fie de ajutor pentru a putea să rămână concentrată pe o direcţie, mai ales când, din exterior, avem tot felul de provocări care vin să ne scoată de pe drumul nostru. Reuşim astfel să obţinem un foarte bun aliat care, educat bine, devine un stâlp de bază în evoluţia noastră spirituală. Să nu uităm că tehnicile de Yoga, printre altele, urmăresc şi educarea mentalului pentru a-l transforma într-un ajutor nepreţuit pentru noi, chiar dacă, la început, nu vede, acest lucru. Este asemenea îmblânzirii unui cal sălbatic.

Dacă ne ascultăm intuiția astăzi, putem porni într-o frumoasă călătorie şi experienţă legată de mentalul nostru, pe parcursul căreia putem învăţa multe lucruri interesante, iar evoluţia noastră spirituală va cunoaşte un salt semnificativ. Să ne luăm, aşadar, un "ciocan" şi o "daltă" şi să pornim în aventura sculptării mentalului nostru!

Să fim, de asemenea, atenţi la informaţiile către care ne deschidem astăzi, pentru că ele pot reprezenta noi drumuri care ni se deschid.

Totodată, să lăsăm informațiile să vină, să lăsăm ideile să danseze în jurul nostru fără a le judeca prea mult, pentru că vin să ne ajute şi să ne producă salturi evolutive şi, pentru că este o zi de vibraţie şase, ne aduc şi vindecare, activând nivelul doi al mandalei.

Şi, pentru a păstra linia ultimelor zile, să nu uităm şi de iubirea de Sine, care este principala noastră provocare de astăzi.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu