marți, 9 iulie 2019

9.07.2019


O altă fereastră ni se deschide astăzi către informație şi către aspecte ale noastre pe care nu le-am cunoscut până acum sau pe care nu le-am înţeles prea bine până în prezent.

Este o zi a cărei vibraţie este curajul înalt, iar acest curaj ne deschide mai mult către acceptarea informaţiei, permiţându-ne astfel să o conştientizăm şi să o integrăm.

Ziua de astăzi, prin vibraţia sa, ne aduce multe conştientizări, ne permite să facem legătura între informaţiile pe care le avem şi pe care, până acum, nu le văzusem ca parte a unui întreg, iar astăzi avem posibilitatea de a le pune cap la cap permiţându-ne să vedem lucrurile în ansamblu. Prin toate aceste informaţii pe care le primim astăzi, dar mai ales prin informaţiile pe care ne dăm voie să le acceptăm şi să le integrăm, nu facem altceva decât să închidem anumite capitole din viaţa noastră şi să trecem la nivelul următor.

Avem nevoie de meditaţie astăzi, avem nevoie să ne retragem şi să ne deschidem către Univers şi către informaţiile pe care ni le trimite. Tentaţia este să fugim de acest moment de introspecţie, negăsindu-i utilitatea, mai ales dacă ne raportăm la el de la nivelul mentalului.

De asemenea, astăzi, avem posibilitatea de a ne echilibra mentalul şi de a-l deschide mai mult către latura spirituală, mai ales dacă reuşim să-l echilibrăm împreună cu Sufletul.

Avem energia iubirii pe nivelul trei, iar această energie ne cheamă să ne analizăm, încă o dată, modul în care ne raportăm la noi înşine, modul în care ne stimăm şi ne iubim, modul în care facem lucruri pentru noi şi ne dăm voie să evoluăm.

Avem două nivele de protecţie pe mov astăzi, ceea ce ne aduce conştientizări referitoare la modul în care ne putem proteja pe noi înşine, la modul în care ne putem dezvolta protecţia prin diverse practici spirituale. Toate persoanele născute în zilele de nouă ale fiecărei luni au provocarea acestea până în momentul în care înţeleg cum stau lucrurile şi înţeleg regulile jocului vieţii.

Şi, dacă tot este zi de vibraţie zece, să căutăm să purtăm haine cât mai deschise la culoare, eventual albe, crescându-ne astfel nivelul de curaj.

De asemenea, ne vom confrunta astăzi cu propriile iluzii, provocarea fiind aceea de a ieşi din ele. Este momentul să vedem adevărul şi să nu mai punem peste ele propriile noastre dorinţe.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu