joi, 25 iulie 2019

25.07.2019

Cuvintele vor să iasă la suprafaţă astăzi, avem şi curajul să o facem, numai că mai este nevoie să ni-l şi asumăm.

Orice problemă pe care o avem astăzi este nevoie să o aducem în faţă şi să discutăm despre ea, pentru că altfel rămâne  în zonele obscure ale minţii noastre, iar aceasta, începe să ţese tot felul de scenarii pe seama ei.

Este nevoie să o aducem la suprafaţă pentru că numai aşa putem să o punem în lumina Adevărului Divin şi astfel îi găsim rezolvarea mult mai uşor, plus că, vorbind şi cu alte persoane primim mai multe informaţii care ne pot ajuta să o rezolvăm.

De fapt, Universul încurajează foarte mult comunicarea între oameni pentru că astfel se transmit informaţiile de la unii la alţii, iar prin comunicare se produce şi vindecarea, aşa că atunci când avem o problemă şi intuiţia ne spune că căutăm o anume persoană, atunci să o facem, pentru că acolo se găseşte rezolvarea noastră.

Cuvintele au energie şi putere de modelare a realităţii, ca să nu mai spunem de puterea lor de sugestionare, de aceea, când turcoazul apare în mandală, el ne cheamă, pe de o parte la comunicare, iar pe de altă parte, ne cheamă la adevăr, pentru că în momentul în care alegem adevărul, de fapt, alegem să aducem Lumina Universului în tot ceea ce spunem, de aceea adevărul deranjează de cele mai multe ori.

Să ne gândim puţin. Ce înseamnă, de fapt, minciuna? Ascunderea adevărului. Unde? În locuri mult mai "întunecate", în locuri în care vibraţia este scăzută, de aceea când venim şi spunem adevărul, de fapt, noi nu facem altceva decât să aducem lumina şi să ridicăm vibraţia. Putem să facem un experiment şi să căutăm să mergem, spunând adevărul, în locuri în care aceste este tăinuit şi vom vedea cât timp vom rezista acolo. Fie vom fi invitaţi să plecăm de acolo, fie nu vom rezista noi în acea zonă de vibraţia joasă.

De ce spune oare că "Adevărul ne va elibera"? Pentru că, în realitate, acest lucru face să ieşim din acea zonă de vibraţii joase şi să ne ridicăm deasupra iluziilor, văzând realitatea aşa cum este ea. nu cum credeam noi că este. Să nu uităm, că de multe ori, credinţele noastre sunt cele care ne blochează, pentru că, în realitate, ele nu sunt altceva decât scheme de gândire cu care ne-am obişnuit şi la care nu vrem să renunţăm. Ele au fost bune cândva, dar de la un anumit moment, au început să devină nişte iluzii pentru noi, iluzii din care nu am dorit să ieşim.

Astăzi avem ca vibraţie a zilei cifra opt, respectiv curajul nostru, iar astăzi  avem posibilitatea, dacă dorim, să vedem lucrurile aşa cum sunt şi să "aruncăm în aer" iluziile pe care ni le-am creat de-a lungul timpului. Este momentul să ne deschidem către adevăr şi către Lumina pe care o aduce în viaţa noastră.

Dacă cumva avem în plan să scriem astăzi, atunci, dacă ne asumăm curajul să o facem, vom aduce vindecare celorlalţi.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu